ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Ηγουμενίτσα: Κατασχέθηκαν 370.740 πακέτα τσιγάρων

 Χιλιάδες κούτες με τσιγάρα που ήταν επιμελώς κρυμμένες μέσα σε φορτηγό ψυγείο με ψάρια, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν χθες το βράδυ στο λιμάνι εξωτερικού της Ηγουμενίτσας, ενώ συνελήφθη ο 38χρονος οδηγός του οχήματος.

 Τα λαθραία τσιγάρα είχαν προορισμό το εξωτερικό, όμως εντοπίστηκαν κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν οι λιμενικοί στην πύλη του λιμένα. Από την καταμέτρηση που ακολούθησε κατασχέθηκαν 370.740 πακέτα τσιγάρων, ποσότητα στην οποία αναλογούν διαφυγόντες δασμοί ύψους 1.268.311,82 ευρώ. Το φορτηγό ψυγείο κατασχέθηκε, ενώ η προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

 Στην υπόθεση με τον εντοπισμό τριακοσίων εβδομήντα χιλιάδων επτακοσίων σαράντα πακέτων λαθραίων τσιγάρων φέρεται να εμπλέκεται και ο διοικητής του ειδικού κλιμακίου του λιμενικού σώματος που διενεργεί ελέγχους σε οχήματα στην είσοδο του λιμένα Ηγουμενίτσας ο οποίος και συνελήφθη απο άντρες της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Ηγουμενίτσας.


 Για την υπόθεση εξέδωσε ανακοίνωση το υπουργείο Ναυτιλίας, σύμφωνα με την οποία:
"Από στελέχη του Κλιμακίου Βορείου Ελλάδας της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, συνελήφθη στέλεχος της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας, ως εμπλεκόμενος στην εν λόγω υπόθεση.

Συνεχίζεται η περαιτέρω έρευνα και τυχόν εξελίξεις θα δοθούν με νεότερο δελτίο τύπου."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.