ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Ηράκλειο Κρήτης: Αγρότες προπηλάκισαν τον Γιάννη Μιχελογιαννάκη

Στο στόχαστρο των αγροτών του Ηρακλείου βρέθηκε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό Creta TV.

Εξαγριωμένοι αγρότες έφτασαν έξω από τα στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού το βράδυ της Τετάρτης (17/2) την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων όπου ήταν καλεσμένος ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης και ο Πρίαμος Ιερωνυμάκης.

Οι αγρότες ζήτησαν εξηγήσεις από τον βουλευτή, ζητώντας του να παραιτηθεί ή να μην ψηφίσει το ασφαλιστικό.

Παράλληλα δήλωσαν αηδιασμένοι και προδομένοι από τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας σαφές ότι ο αγώνας τους θα κλιμακωθεί αν δεν ικανοποιηθούν όλα τα αιτήματά τους.

Με την παρουσία των ψυχραιμότερων το επεισόδιο δεν πήρε μεγαλύτερη έκταση όταν και οι ίδιοι άκουσαν τον βουλευτή να δηλώνει ότι αν δεν υπάρξουν σημαντικές αλλαγές, δεν θα ψηφίσει το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

Στη συνέχεια ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης προσπάθησε να εξηγήσει ότι έχει μιλήσει στον πρωθυπουργό για τις αλλαγές ωστόσο οι αγρότες δεν ήθελαν να ακούσουν ούτε κουβέντα φωνάζοντας του ότι «είστε ψεύτες, προδότες, απατεώνες».

Τελικά οι αγρότες αποχώρησαν από το σημείο φωνάζοντας συνθήματα ενώ μερικοί έλεγαν πως «ο αγώνας μας μόλις ξεκινά».


newsbomb.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.