ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Δεν υπάρχει σωτηρία...

 Φέρνοντας μια βόλτα στα διάφορα ειδησεογραφικά sites, διαπίστωσα οτι σχεδόν όλα τα πολιτικά ανδρείκελα της αντιπολίτευσης, ζητούν απελπισμένα σαν τις "χήρες στο κρεβάτι", να προχωρήσει ο Τσίπρας σε οικουμενική "κυβέρνηση" ή κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας όπως την λένε τώρα...


 Του Κυριάκου δεν ιδρώνει και πολύ το αφτί του αφού ξέρει ότι στις επόμενες εκλογές που θα γίνουν σύντομα, θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός.

 Αυτών που καίει ο κώλος, είναι των αρχηγών των υπο εξαφάνιση κομμάτων και πρώτου και καλύτερου του αρχιλήσταρχου Βενιζέλου.

 Δεν είναι αρχηγός κόμματος? Είναι, αλλά είναι σκιώδης. «Η χώρα δυστυχώς παραπαίει. Εχει χαθεί ο έλεγχος. Δεν είναι μόνον η οικονομία, η αξιολόγηση που δεν τελειώνει, το Ασφαλιστικό που δεν το ξέρουμε, είναι φυσικά το προσφυγικό, είναι η απώλεια εθνικής ισχύος γιατί δυστυχώς έχει περιπλακεί το Μνημόνιο με τα εθνικά θέματα και με τα θέματα ασφάλειας και άμυνας. Αρα χρειάζεται μια υπέρβαση και την υπέρβαση αυτή δεν μπορεί να την κάνει ο κ. Τσίπρας με τον κ. Καμμένο και την κυβέρνηση τους», είπε ο κ. Βενιζέλος.

 Το ίδιο είπε και η Φώφη Γεννηματά, το ίδιο και ο Θεοδωράκης, το ίδιο και ο Λεβέντης που μπορεί μέχρι αύριο να πει άλλα και μεθ' αύριο πάλι άλλα.

 "Ξεχνάνε" προφανώς οι τραγικές αυτές φιγούρες ότι, εξ αιτίας αυτών των πολιτικών εγκληματιών που τώρα ζητάνε να κυβερνήσουν με το 5% του εκλογικού σώνατος που αντιπροσωπεύουν, έφτασε η χώρα να παραπαίει.

 Τα άλματα του Δημοσίου χρέους μετά το 1974 ήταν τεράστια και όλες οι κυβερνήσεις έκτοτε βασίστηκαν στον δανεισμό ο οποίος έφερε μεν ανάπτυξη και βελτίωση του επιπέδου ζωής αλλά βασίστηκε σε πήλινα πόδια τα οποία κατέρρευσαν εύκολα με τις πρώτες δυσκολίες. Σε σημερινές τιμές το χρέος από το 1974 και πέρα αυξανόταν κατά 7,4 δις ετησίως για τα χρόνια που κυβερνούσε η Ν.Δ και 4,8 δις για τα χρόνια που κυβερνούσε το ΠΑΣΟΚ.

 Η Ελλάδα κακά τα ψέμματα είναι ύπο κατοχή. Στην ουσία η Ελλάδα δεν έχει καν κυβέρνηση. Το σάπιο πολιτικό σύστημα της χώρας έχει καταρρεύσει. Οι Έλληνες πολιτικοί εχουν διακοσμητικό ρόλο. Υπερκυβέρνηση σε όλη την Ευρώπη είναι η Γερμανία. Είναι η τέταρτη φορά που η Γερμανία προσπαθεί  να επιβάλλει την κυριαρχία της σε όλη την Ευρώπη.

 Όπως και στην κατοχή οι Γερμανοί κατέκαψαν και κατέσφαξαν την Ελλάδα το ίδιο πράττουν και τώρα. Όπως και τότε η ελληνική ολιγαρχία συνεργάστηκε άψογα με τις γερμανικές κατοχικές δυνάμεις, έτσι και τώρα η ίδια ολιγαρχία συνεργάζεται άψογα με τους σύγχρονους Γερμανούς δολοφόνους.

 Άπαντες γνωρίζουνε ότι η οποιαδήποτε απόφαση του "κουαρτέτου", είναι μια ειλημμένη απόφαση της Γερμανίας. Η Γερμανία ήταν είναι και θα είναι πάντα εχθρός της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.