ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016

«Οχι» από την Αθήνα σε επίσκεψη της ΥΠΕΣ της Αυστρίας

 Κλιμακώνεται η ένταση μετά Ελλάδας και Αυστρίας με αφορμή το προσφυγικό. Αρνητικά απάντηση το υπουργείο Εξωτερικών σε αίτημα της αυστριακής υπουργού Εσωτερικών να επισκεφθεί τη χώρα μας!

  Λίγες ώρες μετά την ανάκληση της ελληνίδας πρέσβειρας από τη Βιέννη πληροφορίες αναφέρουν ότι το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών προκειμένου να κάνει δεκτό αίτημα της κ. Γιοχάνα Μικλ-Λάιτνερ ζήτησε να ανακαλέσει τις πρόσφατες δηλώσεις της.

 
  Την κίνηση αυτή του ΥΠΕΞ ακολούθησε δήλωση του προέδρου της Αυστρίας Χάιντς Φίσερ, σχετικά με την πρωτοβουλία διάσκεψης στη Βιέννη των Αυστριακών υπουργών Εσωτερικών και Εξωτερικών με τους ομολόγους τους των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων εν απουσία της Ελλάδας, στη δημόσια αυστριακή τηλεόραση με την οποία εξέφρασε την έκπληξή του για την απουσία της χώρας μας από την διάσκεψη. «Σε ό,τι αφορά τη σύνθεση των συμμετεχόντων, έμεινα έκπληκτος που δεν ήταν ανάμεσά τους η Ελλάδα, κάτι που το επισήμανα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

 
  Αξίζει να ανφερθεί ότι μόλις το βράδυ της Πέμπτης η αυστριακή υπουργός Εσωτερικών εξαπέλυσε νέες βολές εναντίον της χώρας μας σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι η Αυστρία δεν έχει καμία κατανόηση για το ότι δεν μπορούν να προστατευτούν τα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.