ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Έπιασε επ΄ αυτοφώρω τη σύζυγό του να προσφέρει σεξ σόου σε ιστοσελίδες πορνό! (video)

Ούτε στο χειρότερο παντρεμένο εχθρό του δεν θα ευχόταν να ζήσει τον εφιάλτη με τον οποίο ήρθε αντιμέτωπος ένας άνδρας στις Φιλιππίνες.

Και αυτό γιατί «συνέλαβε» την ίδια του τη σύζυγο να επιδίδεται σε online «καυτά» sex show, αφού του άνοιξε τα μάτια μία συνάδελφός της!

Πείστηκε μάλιστα ότι η γυναίκα του δεν ήταν η αθώα που πίστευε μέχρι εκείνη τη στιγμή, ανακαλύπτοντας αποκαλυπτικές φωτογραφίες της σε «ροζ« ιστοσελίδες, μέσω των οποίων καλούσε τους επισκέπτες να την απολαύσουν σε «πριβέ» διαδικτυακές συναντήσεις με το κατάλληλο αντίτιμο φυσικά.

Το θέμα πήρε μάλιστα μεγάλες διαστάσεις, φτάνοντας μέχρι τις Αρχές, οι οποίες ξεκίνησαν έρευνα προκειμένου να εντοπίσουν τους υπεύθυνους του κυκλώματος.

Η αστυνομία πραγματοποίησε έτσι μέχρι και έφοδο στο σπίτι της ακολασίας από όπου οι γυναίκες ικανοποιούσαν το φιλοθεάμον κοινό τους, την οποία παρακολούθησε ζωντανά όλη η χώρα!

Παρόλα αυτά, η άπιστη σύζυγος, με τη διπλή ζωή, αρνήθηκε τα πάντα, επιμένοντας ότι είναι μια απλή οικονόμος, ενώ είχε το θράσος να εκνευριστεί με τον άνδρα της εξαιτίας του οποίου δηλώνει πως έχασε τη δουλειά της!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.