ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2016

Ν.Μιχαλολιάκος: "Η παρουσία των πλοίων του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο συνιστούν πολεμική ενέργεια"

Στο προσφυγικό ζήτημα αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Ολομέλεια της Βουλής, όπου συζητείται το «Παράλληλο Πρόγραμμα». 

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος εξέφρασε την έκπληξή του για το γεγονός πως «ο "αριστερός" Αλέξης Τσίπρας, ξεχνώντας όλα τα συνθήματα του παρελθόντος απέδωσε τα εύσημα στο ΝΑΤΟ!».

«Το ζήτημα με την παράνομη είσοδο εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων στην Πατρίδα μας είναι λιγότερο "προσφυγικό" και κυρίως ζήτημα λαθρομεταναστών», ανέφερε ακόμα ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής.

Επίσης, ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής σημείωσε πως «ο όρος "λαθρομετανάστες" χρησιμοποιείται επίσημα από την Ευρωπαϊκή Ένωση και οι επιλεκτικές ευαισθησίες - ιδεοληψίες της αριστεράς είναι άτοπες».

Ακόμα, έκανε λόγο για ενδοτικότητα της κυβέρνησης Τσίπρα - Καμμένου με το συμβάν με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, το οποίο δεν προσγειώθηκε στην Ρόδο κατόπιν τουρκικής εντολής.

«Πρόκειται για ένα καίριο πλήγμα στα εθνικά θέματα, το οποίο αποτελεί και κακό προηγούμενο», είπε ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

Στη συνέχεια αναρωτήθηκε πότε υπερασπίστηκε τα εθνικά συμφέροντα το ΝΑΤΟ: Στον διωγμό των Ελλήνων από την Κωνσταντινούπολη, στην εισβολή του Αττίλα στην Κύπρο ή στην κρίση των Ιμίων;

«Τα πλοία του ΝΑΤΟ θα επιχειρούν εντός των εθνικών χωρικών υδάτων, γεγονός που συνιστά εκχώρηση Εθνικής κυριαρχίας.

Η παρουσία των πλοίων του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο συνιστούν πολεμική ενέργεια», υποστήριξε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής.

Στη συνέχεια επισήμανε ότι «η Χρυσή Αυγή τιμά και σέβεται τις Ένοπλες Δυνάμεις, εν αντιθέσει με το τμήμα δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ που υποστήριζε τους αρνητές στράτευσης».

«Η Χρυσή Αυγή εναντίον όλων, δεν συναινεί στο εθνικό έγκλημα της παράνομης εισόδου εκατομμυρίων λαθρομεταναστών στην χώρα μας, στην παρουσία του ΝΑΤΟ στα εθνικά χωρικά ύδατα και στην εκχώρηση της Εθνικής κυριαρχίας», κατέληξε ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.