ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Τι "American dream" και μαλακίες. Εδώ έχουμε "Greek dream"... αλλά μόνο για μετανάστες. (BINTEO)

 "Πετώντας" πάει η Χρυσή Αυγή για την κορυφή της εξουσίας. Είναι δεδομένο ότι και σε ένα πραξικόπημα του Μιχαλολιάκου αυτήν την στιγμή, ο λαός δεν θα αντιδρούσε καθόλου ίσως  να το επικροτούσε κιόλας.

 Αυτό είναι λογικό αφού για πενήντα και πλέον χρόνια οι πολιτικές οικογένειες στην Ελλάδα, έχουν καταληστεύσει τους πολίτες της χώρας και οι "νεοφερμένοι" κυβερνώντες της "γάμησε τα Αριστερά" σε άγαστη συνεργασία με τις "παλιές" πολιτικές οικογένειες, προσπαθούν να "αρπάξουν" ότι βρούν.


 Οι "πυρήνες" του ιμπεριαλισμού δραστηροποιούνται χρόνια εντός της Ελληνική επικράτειας. Δεν είναι άλλες απο τις περίφημες "Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις" (M.K.O) οι οποίες χρηματοδοτούνται απο ξένα κέντρα εξουσίας ( George Soros, Hilary Clinton, George Bush, Texaco oil...)  και προωθούν τα ιδιωτικά συμφέροντα της ελίτ όπου αυτό κριθεί αναγκαίο.

 Οι "τρομοκρατικές" αυτές οργανώσεις τώρα με την δικαιολογία του "μεταναστευτικού", θα οργιάσουν στην κυριολεξία κατά των πολιτών της ελληνικής κοινωνίας, και θα χρηματοδοτούν τους μετανάστες και τους λαθρομετανάστες που δεν έχουν χαρτιά και έγγραφα για να συνεχίσουν το κολασμένο ταξίδι τους στην βόρεια Ευρώπη.

 Σε χιλιάδες πρόσφυγες, μετανάστες και λαθρομετανάστες οι Μ.Κ.Ο θα προσφέρουν ενοίκιο, κοινόχρηστα, περίθαλψη, φάγητο και 400 ευρώ επίδομα. Και πουτάνες ακόμα θα δίνανε αλλά θα υπάρχουν οι κόρες και τα μικρά παιδιά των Ελλήνων που θα βιάζουν ασύστολα καθημερινώς, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα.

 Να ετοιμάζεται ο Ελληνικός λαός για τα χειρότερα. Οι εχθροπραξίες των παράνομων μεταναστών εναντίων των "ιθαγενών" Ελλήνων θα αρχίσουν σύντομα προκειμένου να ολοκληρωθεί η παγκοσμιοποίηση.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.