ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Οτι σπείρεις θα θερίσεις...

 Στις πρωτοβουλίες του Αλέξη Τσίπρα μετά τη Σύνοδο Κορυφής παρέπεμψε ο Πάνος Καμμένος για τις αποφάσεις σχετικά με την υπόθεση του Γιάννη Μουζάλα.

Αντιλαμβανόμενος το ρόλο του κουμπάρσου που παίζουν οι κατα φαντασίαν "Ανεξαρτητοι Έλληνες" στην συγκυβέρνηση, ο Πάνος Καημένος συνεχίζει να παρακαλεί τον "πρώτη φορά αριστερά" Τσίπρα, να τον δικαιώσει σχετικά με την υπόθεση ζιγκουάλα-Μουζάλα.

 «Θέτοντας ξεκάθαρα το ζήτημα της στήριξης σε αυτήν την κυβέρνηση μέχρι τέλους, περιμένουμε τις πρωτοβουλίες που θα πάρει ο πρωθυπουργός σε συνεννόηση και μαζί μας, για να σωπάσουν αυτοί που τόλμησαν να βγουν από το χρονοντούλαπο της Ιστορίας, οι εθνομηδενιστές», ανέφερε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, σε δηλώσεις του μετά τη συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος....


 Δεν ξέρω το μορφωτικό επίπεδο του σιχαμένου Καμμένου αλλά με αυτούς τους εθνομηδενιστές συνεργάστηκε για να γίνει υπουργός. Οι απανωτές "σφαλιάρες" που τρώει απο τους εθνομηδενιστές, είναι αυτές που "έσπειρε" τόσον καιρό."Οτι σπείρεις θα θερίσεις" λέει ο σοφός λαός.

" Έσπειρες" υπερηφάνια, αξιοπιστία, κυριαρχία αλλά "βόλεψες" τον κώλο σου και τα ξέχασες. Ο χορτάτος όλα τα ξεχνά ο πεινασμένος όμως όχι. Το τέλος σου σαν ακόμα ένας πολιτικός απατεώνας είναι κοντά και δεν πα εσύ να ζητάς και την παραίτηση του Μπάν Κίν Μούν. Στα αρχίδια τους σε γράφουν όλοι!

 Άμα είχες αξιοπιστία θα είχες αποχωρήσει απο την "κυβέρνηση" αλλά είσαι ένα ακόμα λαμόγιο που προσπαθεί να "γαντζωθεί" απο την ποδιά των ψευτοαριστερών, για να έχεις την ψευδαίσθηση της εξουσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.