ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Δεν πάει άλλο... Τι όχι? Πάει?

 Έκπληκτο είναι το πανελλήνιο απο την "αποκάλυψη" του Μαξίμου ότι ο Μουζάλας παραμένει στην θέση μέχρι νεωτέρας, παρά την απαίτηση του Καμμένου να απομακρυνθεί απο την συγκυβέρνηση.

 Εξερχόμενος του πρωθυπουργικού γραφείου, μετά τη δίωρη συζήτηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Καμμένος δήλωσε σε έντονο ύφος: «Η κυβέρνηση έχει την ψήφο εμπιστοσύνης της ΚΟ των ΑΝΕΛ, αλλά δεν έχει την εμπιστοσύνη μας ο κ. Μουζάλας». Δεν έχει σημασία που όλη η κυβέρνηση αποκαλεί την Vardaska  Μακεδονία, του Καμμένου τώρα αυτός του ήρθε... Αύριο μπορεί να είναι άλλος.


 Οπως πληροφορηθήκαμε πριν λίγο, ο κ. Καμμένος απο την στεναχώρια του, "τσάκισε" 22 μπριζόλες και 3 κιλά παιδάκια και διέταξε την κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γερογαλότσα να ανακοινώσει στα "παπαγαλάκια" ότι "δεν υπάρχει κρίση στις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ". Σαφώς και δεν υπάρχει αφού όλο αυτό είναι ένα ακόμα "σώου" του "πολιτικού συστήματος".

 Στην Ευρώπη γελάνε άπαντες οι χώρες που καμία σχέση δεν έχει ο Έλληνας με τις "περγαμηνές" που τον στόλιζαν για το οξύ μαχητικό και αντιστιασακό του πνεύμα, την ευστροφία του και την Δημοκρατία του. Γελάνε όλοι οι Νεοφερμένοι ΝΑΖΙ της Ευρώπης πόσο εύκολα αφανίζεται ο Έλληνας με τέτοιους γελοίους ηγέτες που έχει. Ίσως οι Ευρωπαίοι, "βγάζουν το καπέλο" στον Έλληνα για το φιλότιμο του αλλά και αυτό θα το χρησιμοποιήσουν ει βάρος του.

 Παράλληλα Τσίπρας και Καμμένος έχουν βαλθεί σε έναν απίστευτο αγώνα δρόμου για το ποιός θα κοροιδέψει πιο πολύ τους πολίτες, προφανώς το 50% των πολιτών που πήγε και ψήφισε γιατί το άλλο 50% τους πήρε πια χαμπάρι.

 Προκειμένου ο Κλαμμένος να συγκρατήσει κάπως τα ποσοστά σου (σε λίγο θα τον κλαίνε οι ρέγγες), σκέφτηκε να ξανασηκώσει την σημαία του πατριωτισμού και της εθνικής ανεξαρτησίας που δεν υπάρχει, μήπως και συγκινηθεί κανένας φτωχός και εξαθλιωμένος Έλληνας και τον ξαναψηφίσει για να τον ξαναγαμήσει στους φόρους και τον εξετευλισμό. Πάντως αυτό με πολύ χαρα ήταν διατεθειμένος να το κάνει ο Κούλης αν δεν υπήρχε το "προσφυγικό" στην μέση.

 Το ότι ψήφισε το τρίτο μνημόνιο αποδέχοντας στην ουσία όλα τα προηγούμενα μνημόνια μαζί με τα "πρώτη φορά αριστερά" φιλαράκια του δεν τον πείραξε? Ξεπούλησε την χώρα και τις παραγωγικές της δομές, υπέγραψε κοινές συμφωνίες με την Τουρκία, για πια ανεξαρτησία μας κάνει λόγο? Όταν υπέγραψε  την κοινή δήλωση με Τουρκία και ΝΑΤΟ για το ΑΙΓΑΙΟ διάβασε πώς αναφέρονται τα Σκόπια; Στα διεθνή φόρουμ ή στις συναντήσεις κορυφαίων ξένων ηγετών έχει ακούσει ποτέ πως αναφέρονται? Μόνο να υποκρίνεται τον πατριώτη και τον "ανεξάρτητο" Έλληνα εντός Ελλάδας ξέρει και έξω να κάθεται "στα τέσσερα"?

 Προφανώς Καμμένος και ο Τσίπρας πρέπει να θεωρούν τους Έλληνες πολίτες πολύ μαλάκες και λογικό είναι αυτό αφού ο λαός τους δίνει αυτό το δικαίωμα πηγαίνοντας στις κάλπες και ψηφίζοντας κόμματα που το ένα είναι πιο σκατά απο το άλλο. Πιστεύω όμως ότι ο κόσμος απλά ανέχεται τους πολιτικούς και το άθλιο αυτό "πολιτικό σύστημα", αλλά όχι για πολύ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.