ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Αχ αυτή η "καρέκλα"...

 Ρε τον Πανούλη... τελικά η μαλακία στην πολιτική δεν έχει όρια... Σε ένα ρεσιτάλ υποκριτικής ο Καμμένος (και ο κάθε Καμμένος), εμφανίζεται ως ο υπερπατριώτης της Ελλάδας, ζητώντας επιτακτικά την παραίτηση του άλλου εξίσου πανίβλακα σαν το Καμμένο, του κ. Μουζάλα.

 Τον ενόχλησε λέει τον γιαλαντζί αντινεοταξίτη, ότι ο Μουζάλας αποκάλεσε την Βαρντάσκα με το όνομα Μακεδονία όταν το 99% της γης έχει αναγνωρίσει τα σκόπια με το όνομα FYROM και το αποκαλεί Μακεδονία.

 Όταν ψήφιζε και με τα δυό χέρια το τρίτο μνημόνιο, το ξεπούλημα του εθνικού πλούτου στα «κοράκια» κι… άσπρισε τις
κόκκινες γραμμές στα εθνικά θέματα παρέα με τους αριστερούς
του κώλου, δεν το είδαμε να οδύρεται και να ζητάει την παραίτηση κανενός. Αλλά είχε στρογγυλοκάτσει ο κώλος του τότε στην "καρέκλα" και προφανώς κυνδινεύει να την χάσει...

 Βλέπετε το 3,69% δεν είναι 35,46% οπότε στις επόμενες εκλογές ο Πάνος είναι πολύ πιθανό να μην βρει ούτε την ψήφο του. Άσε που η ατζέντα του Καμμένου είναι συγκεκριμένη. Και η δεξαμενή των ψηφοφόρων του επίσης.

 Όταν έχεις βγει με σημαία την Εθνική Ανεξαρτησία και την Εθνική Κυριαρχία κι έχεις βάλει συνέταιρο στο Αιγαίο τους Γερμανούς και τους Τούρκους, συγκυβερνάς με κάτι τύπους που λένε πως δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα, δεν τρελαίνονται  στην ιδέα της σημαίας και της θρησκείας και αντιμετωπίζουν τον Στρατό σαν αναγκαίο κακό, ψάχνεις κάπου μια ευκαιρία για να κάνεις τον καμπόσο και να μην ζαλιστείς από την πολλή κωλοτούμπα. Κι αυτή ακριβώς την ευκαιρία έδωσε στον Καμμένο ο Μουζάλας με την "γκάφα" (στημένη)  να πει τα Σκόπια «Μακεδονία».

 Οπότε Καμμένε τράβα να παίξεις τώρα με τα τραινάκια σου και μην κάνεις πολύ τον νταή. Για τον ακρωτηριασμό της Ελλάδας έχεις βάλει και εσύ και όλα τα λαμόγια της βουλής, φαρδιά πλατιά την υπογραφή σας. 

 Αντί να ζητάς παραιτήσεις συναδέλφων σου που είναι το ίδιο σκατά σαν τα μούτρα σου, πιο καλά θα ήταν να πάς να αυτοκτονήσεις γελοίε.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.