ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016

Άγρια επεισόδια τώρα στο λιμάνι του Πειραιά μεταξύ μετανάστων – Πληροφορίες για τραυματίες (VIDEO)

Σοβαρά επεισόδια μεταξύ μεταναστών σημειώνονται στην πύλη Ε2 στο λιμάνι του Πειραιά, με αποτέλεσμα, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες να έχουν τραυματιστεί τέσσερα άτομα και σύντομα αναμένονται και νεκροί.

Για "άγνωστο" λόγο ξεκίνησε συμπλοκή μεταξύ των αλλοδαπών, όπως συνηθίζεται(!?) το τελευταίο διάστημα και στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις του Λιμενικού​, προκειμένου να επιβάλουν την τάξη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σημείο βρίσκεται και ο Αρχηγός του Λιμενικού ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει και δύο ασθενοφόρα.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες όλα ξεκίνησαν όταν Αφγανός «πείραξε» γυναίκα πρόσφυγα από τη Συρία και του ζήτησαν τον λόγο ομοεθνείς της,αλλά προφανώς αυτό είναι μια "πατάτα" που διαδίδουν ΜΚΟ και αριστεροί διεθνιστές. 


 Η μικροσυμπλοκή που ακολούθησε, σε ελάχιστα λεπτά γενικεύθηκε και άρχισαν εκτεταμένα επεισόδια και πετροπόλεμος μεταξύ των Αφγανών και των Σύριων, με περαστικούς που βρίσκονται στο λιμάνι, να περιγράφουν ως ανεξέλεγκτη την κατάσταση.


Προφανώς υπάρχει σχέδιο απο το επιτελείο του Μαξίμου αλλά και απο τις ξένες μυστικές υπηρεσίες (ύπο την κάλυψη μιας ΜΚΟ), για γενικευμένη αναταραχή και επέκταση των επεισοδίων σε όλη την Αθήνα και σε περιοχές όπου έχει συγκεντρωθεί μεγάλος αριθμός προσφύγων και μεταναστών.

Ανεπιβαιβέωτες πληροφορίες αναφέρουν πως στην περιοχή έχουν μεταβεί δυνάμεις των ΜΑΤ για να συνδράμουν τις προσπάθειες των ανδρών του λιμενικού να κατευνάσουν τα πνεύματα, ωστόσο, τα επεισόδια έχουν μεταφερθεί και σε άλλα σημεία του λιμανιού και ουδείς έχει πλήρη εικόνα της κατάστασης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.