ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Τσίπρας: Έρχεται η ανάκαμψη της οικονομίας" ή όπως λέγαμε παλιά... "λεφτά υπάρχουν"

 Στα "βαριά" ναρκωτικά φαίνεται ότι το έχει ρίξει πλέον, ο "πρωθυπουργός" της κακιάς ώρας Mr. Alexis.

 Μετά από 3 μνημόνια (τα δύο τα έσκισε ο κ. Τσίπρας και το τρίτο το ψήφισε), μεσοπρόθεσμα προγράμματα και προεδρικά διατάγματα, ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίζεται αισιόδοξος ότι η ελληνική οικονομία θα βελτιωθεί και μάλιστα άμεσα, όπως έλεγε και ο Γιώργος Παπανδρέου και ο "ψυχάκιας" Αντώνης Σαμαράς.

 Είναι εμφανές ότι το παιδί είναι βλαμμένο και λόγω νεότητας και απειρίας λέει ότι μαλακία του υποβάλλουν οι δανειστές του, προκειμένου να φαίνεται πιο ηλίθιος στα μάτια των πολιτών.

 «Η Ελλάδα βρίσκεται στο τέλος ενός δύσκολου δρόμου και έρχεται επιτέλους η στιγμή της ανάκαμψης της οικονομίας» τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προφανώς ύστερα απο την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και παραισθησιογόνων χαπιών LSD.

 Ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι η εμπλοκή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην αξιολόγηση θα συμβάλει στην προστασία του ευρωπαϊκού κεκτημένου και της κοινωνικής συνοχής στην Ελλάδα, καθώς και στη διαφάνεια της διαδικασίας. Αντί αυτού στο μόνο που έχει "συμβάλλει" το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, είναι στην αύξηση των προσφυγικών ροών προς την Ελλάδα, στον εγκλωβισμό χιλιάδων ψυχών μέσα στην ελληνική επικράτεια ενώ δεν υπάρχει καμία κοινωνική συνοχή αφού οι κοινωνικές δομές του κράτους έχουν διαλυθεί στην κυριολεξία.

 Για να "χρυσώσει" το χάπι, άσκησε κριτική στις πολιτικές των τελευταίων χρόνων τονίζοντας ότι αυτές επικεντρώνονταν στο δημοσιονομικό σκέλος και όχι στην παραγωγική ανασυγκρότηση και την προώθηση ενός βιώσιμου οικονομικού μοντέλου σαν αυτό που εκπόνησε ο εγκέφαλος του κ. Μάρδα, που ζητούσε απο τους πρόσφυγες 250.000 ευρώ και να τους "κάνει" επενδυτές, όπου θα πληρώνουν φόρο 50% στο κράτος και το κράτος στην Γερμανία.

 Οι εκπρόσωποι του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, αφού έσκασαν στα γέλια ακούγοντας το "τσόγλαν μπόϊ" να λέει με σοβαρό ύφος αυτές τις ασυναρτησίες, επισήμαναν ότι παρότι το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δεν συμμετέχει απευθείας στη διαπραγμάτευση, ο ελεγκτικός του ρόλος μπορεί να συνεισφέρει στη γρήγορη και επιτυχή ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης, διότι ακολουθούν και δεύτερη και τρίτη και τέταρτη...

 Οι Ευρωβουλευτές της αντιπροσωπείας, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη σύγκλιση απόψεων και το κοινό έδαφος που έχει επιτευχθεί μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των ευρωπαϊκών θεσμών, ενώ παράλληλα τόνισαν ότι η ελάφρυνση το ελληνικού δημόσιου χρέους αποτελεί σημαντικό στοιχείο για τη ανάκαμψη και την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, άσχετα που δεν πρόκειται να έρθει ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.