ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Χαοτικές καταστάσεις: Μαχαιρώματα και άγριο ξύλο σε Χίο-Ειδομένη από πρόσφυγες και παράνομους μετανάστες (VIDEO)

Μαχαιρώματα, τραυματισμοί και άγριο ξύλο μεταξύ παράνομων μεταναστών και προσφύγων από την μία και αστυνομικών από την άλλη σε Χίο και Ειδομένη.

Η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε εντολή στα στελέχη των σωμάτων ασφαλείας να αποφεύγουν τη χρήση στολής εντός του κέντρου ώστε να μην αποτελούν στόχο, καθώς τα hotspots αποτελούν βόμβες έτοιμες να εκραγούν με τους πρόσφυγες και τους παράνομους μετανάστες (η ΕΕ πλέον τους χαρακηρίζει συλλήβδην όλους "παρανομους μετανάστες") να είναι οργισμένοι, καθώς πλήρωσαν μέχρι και 5.000 το κεφάλι και αντί για την Γερμανία βρίσκονται εγκλωβισμένοι στα hotspots.

Η αρχή έγινε με την σύγκρουση μεταξύ ομάδων Ιρανών και Αφγανών που κρατούνται τις τελευταίες ημέρες στο hotspot της ΒΙ.ΑΛ. στο Χαλκειός.


H πρώτη σύγκρουση μεταξύ των δύο ομάδων οδήγησε σε μάχη λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ της Δευτέρας με αποτέλεσμα να υπάρξουν τραυματισμοί με μαχαιρώματα.

Στο Κέντρο Κράτησης που πλέον φιλοξενούνται πάνω από 1.500 άτομα, επικρατεί ήδη αναστάτωση με τους περίπου 12 Αστυνομικούς, Λιμενικούς και στελέχη της Frontex που έχουν επιφορτιστεί με τη βραδινή φύλαξη του Κέντρου να διατυπώνουν τους φόβους τους για την έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί μέσα σε αυτό.

Να σημειωθεί ότι για την παροχή πρώτων βοηθειών έσπευσαν στελέχη της οργάνωσης Wada που εδρεύει μέσα στο hotspot.

Ένταση προκλήθηκε και στην Ειδομένη που κατέληξε σε άγριο ξύλο με πρόσφυγες, λαθρομετανάστες και ΜΑΤ. 

Η ένταση προκλήθηκε όταν αστυνομικοί προσπάθησαν να εκκενώσουν τη σιδηροδρομική γραμμή στην ουδέτερη ζώνη Ελλάδας - Σκοπίων με τους πρόσφυγες να απαντούν με πετροπόλεμο.


Ακολούθησε μικροσυμπλοκή, κατά τη διάρκεια της οποίας η αστυνομία έβαλε στο αυτοκίνητο για να προσαγάγει μία γυναίκα, αλλά οι συγκεντρωμένοι πρόσφυγες όρμηξαν και την έβγαλαν έξω.

pronews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.