ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Κυριακή, 27 Μαρτίου 2016

Ένταση με ακροδεξιούς σε εκδήλωση μνήμης για τα θύματα των επιθέσεων στο Βέλγιο (VIDEO)

Ακροδεξιά ομάδα διαδηλωτών αμαύρωσε εκδήλωση μνήμης για τα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων στις Βρυξέλλες το μεσημέρι της Κυριακής.

Η ομάδα αυτή που φώναζε συνθήματα ναζιστικά, αποκλείστηκε και τελικά απομακρύνθηκε από δυνάμεις της αστυνομίας καθώς προηγουμένως είχε επικρατήσει ένταση με πολίτες που προέρχοντο για να τιμήσουν τους νεκρούς των τρομοκρατικών επιθέσεων.


Οι βελγικές αρχές είχαν αναβάλλει για λόγους ασφαλείας στην "πορεία ενάντια στο φόβο" η οποία οργανώθηκε μετά τις επίθεσης της Τρίτης.

Οι ακροδεξιές οργανώσεις και κόμματα σημείωσαν μεγάλη άνοδο στο Βέλγιο μετά από τις δύο αιματηρές επιθέσεις στις Βρυξέλλες.

Ειδικότερα το ακροδεξιό φλαμανδικό κόμμα Vlaams Belang καταγράφει σημαντική άνοδο στον απόηχο του μακελειού της περασμένης Τρίτης στις Βρυξέλλες.

Η ομάδα Voorpost, βελγική οργάνωση «Λευκής Δύναμης», η οποία παρακολουθείται στενά από τις δυνάμεις ασφαλείας, ισχυρίζεται ότι έχουν αυξηθεί κατακόρυφα οι αιτήσεις εγγραφής.

«Ένας τεράστιος αριθμός ανθρώπων έχουν ξεκινήσει να μας υποστηρίζουν στο διαδίκτυο. Τα νούμερα έχουν υπερδιπλασιαστεί τις τελευταίες τρεις ημέρες», λέει ο Bart Vanpachtenbeke, ο «ηγέτης» της οργάνωσης.

Παρόμοια στροφή είχε καταγραφεί και στην Γαλλία μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι, τον Νοέμβριο του 2015, με το Εθνικό Μέτωπο να εξασφαλίζει σχεδόν επτά εκατομμύρια ψήφους στις περιφερειακές εκλογές της Γαλλίας.cnn.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.