ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Ανω – κάτω στην κυβέρνηση από την αποκάλυψη Κουτσούμπα

 Σφοδρή κόντρα ξέσπασε μεταξύ της κυβέρνησης και του ΚΚΕ μετά την αποκάλυψη της συζήτησης που είχε με τον πρωθυπουργό,  ο γγ γραμματέας του Κουμουνιστικού Κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας. Κανονικά βέβαια θα έπρεπε να είχε ξεσηκωθεί το πανελλήνιο απο την μια άκρη της γής στην άλλη, αλλά ο κλασικός ο μαλάκας ο Έλληνας είναι στην καραπουτσακλάρα του και λίγο τον ενδιαφέρει τι λέει το ζαβό ο Τσίπρας.


 Όπως είπε ο κ. Κουτσούμπας μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ, η συζήτησή του με τον Αλέξη Τσίπρα αφορούσε τον εκλογικό νόμο και σε αυτή ο πρωθυπουργός επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι, «δεν μπορεί να κάνει αυτά που υποσχέθηκε ως Αριστερά, γι” αυτό όσο μπορεί θα αλλάξει τον εκλογικό νόμο​ και το Σύνταγμα, για να αφήσει κάτι ως αριστερή διακυβέρνηση, καθώς στα άλλα μέτωπα δεν θα μπορέσει να αλλάξει τίποτα».

 Θα λέγαμε στον Αλέξη να μην ανησυχεί μήπως δεν αφήσει τίποτα ως Αριστέρα του κώλου, μιας και αφήνει καμένη γή πίσω του, φέρνοντας σε πέρας την επιχείρηση "ισωπεδώστε τους Έλληνες" που είχε ξεκινήσει απο τον ανεκδιήγητο "άνθρωπο της ομίχλης" Γιώργο Παπανδρέου, συνεχίστηκε με τους "ψυχάκηδες" Σαμαρά-Βενιζέλο και ολοκληρώνεται με τον κωλογλείφτη Τσίπρα.

 Όπως ήταν φυσικό, το Μαξίμου διέψευσε, μέσω διαρροής βέβαια, τα όσα αποκάλυψε ο κ. Κουτσούμπας, σημειώνοντας πως αυτά που ισχυρίστηκε «ότι ελέχθησαν από τον πρωθυπουργό στην μεταξύ τους συζήτηση, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα». Το κακό βέβαια είναι οτι και αυτά που διατυμπάνιζε ο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και ο Τσίπρας ψάχνει απεγνωσμένα 34 δισ ευρώ να "προσφέρει" στους τοκογλύφους. μέχρι τέλος του χρόνου.

 Προφανώς δεν πρόκειτε να τα βρεί απο μια ερειπωμένη κοινωνία (και αφού δεν υπάρχει κοινωνία πως να υπάρχει οικονομία?) ακόμα και την πουτάνα την μάνα του να πουλήσει οπότε όλοι καταλαβαίνουμε ότι το τέλος του είναιι κοντά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.