ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Σόιμπλε: Η απόφαση της Βρετανίας δεν είναι αναστρέψιμη

 Πέρα με το τι μεταδίδουν τα Ελληνικά τσοντοκάναλα του Αλαφούζου και του Κυριακού με τις πρωινές τηλεοπτικές πόρνες, καθώς και ο βόθρος της ΕΡΤ πέρι μετανιωμένης Μεγάλης Βρετανίας που "εκλιπαρεί" να επιστρέψει στην Γερμανοκρατούμενη Ευρώπη με την διενέργεια νέων δημοψηφισμάτων, με βετο απο Σκωτία και άλλες τέτοιες παπαριές, ο ανάπηρος υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε κατέστησε σαφές ότι «η απόφαση της Βρετανίας να εξέλθει από την ΕΕ είναι μη αναστρέψιμη», ενώ πρόσθεσε ότι θα ήταν «τίμιο» η Βρετανία να καταθέσει το επίσημο αίτημα αποχώρησης από την ΕΕ σύντομα.


 Αντίθετα με τις μαλακίες που μεταδίδουν τα Ελληνικά Μαζικά Μέσα Μαλάκινσης εγκεφάλου ΣΚΑΙ, ΑΝΤ1, ALPHA και τα λοιπά σκουπίδια, ότι στην Βρετανία έπεσε ο ουρανός, βγήκαν οι δεινόσαυροι και η Αγγλική οικονομία γύρισε στην στερλίνα, ο Σόιμπλε υπογράμμισε ότι προς το παρόν δεν έχει καταγραφθεί χάος στις χρηματοπιστωτικές αγορές μετά την απόφαση για το Brexit, αλλά η γερμανική κυβέρνηση θα συνεχίσει να παρακολουθεί με μεγάλη προσοχή την κατάσταση

 «Είναι κρίσιμης σημασίας τώρα να ενεργήσουμε με σύνεση και προσοχή με στόχο να διατηρήσουμε τις ζημίες σε όσο το δυνατόν χαμηλότερο επίπεδο» σημείωσε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας. Προφανώς όμως η Γερμανία, είναι σε δύσκολη θέση και αυτό θα φανεί στο προσεχές μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.