ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ!

 Δικαιώματα που κατακτήθηκαν με αίμα και αγώνες θέλουν να διαγράψουν "μονοκονδυλιά" οι δανειστές που απαιτούν παράλογες μειώσεις μισθών σε όλα τα επίπεδα, κατάργηση επιδομάτων, ακόμη και συλλογικών συμβάσεων. Η επόμενη αξιολόγηση σε ό, τι αφορά στα εργασιακά απειλεί τους εργαζόμενους στην Ελλάδα με εργασιακό μεσαίωνα.


 Τον εργασιακό μεσαίωνα, αν δεν τον φέρει αυτή η κυβέρνηση στην Ελλάδα, θα τον φέρουν οι επόμενες μιας και δεν υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις στην Ελλάδα να σταματήσουν την ισοπέδωση της Ελληνικής κοινωνίας. Βέβαια το γελοίο είναι ότι θα έρθουν νομοσχέδια για την εργασία σε μια χώρα που η ανεργία είναι 80%.

 Αυτοί οι παράξενοι τύποι που θα συγκεντρωθούν αύριο στο Σύνταγμα να φωνάξουν "παραιτηθείτε", θα είναι προφανώς τίποτα ψυχανώμαλοι εξαρτημένοι μαζοχιστές, που προκειμένου να μείνει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη θα αφαιρούσαν, και το μάτι τους με νυστέρι χωρίς αναισθησία αν τους το ζητούσαν. Σκατάνθρωποι με πρώτο και καλύτερο τον Άδωνι Γεωργιάδη που θα τους εκπροσωπήσει.

 Είναι ενυπωσιακό το πως καταφέρνει το "σύστημα" να χειραγωγεί τις μάζες. Καλή η απαίτηση του κόαμου παραιτηθείτε αλλά θα έπρεπε να έχει και συνέχεια. Ποιοί να παραιτηθούν? Γιατί να παραιτηθούν?. Η απαίτηση του κόσμου είναι στην πλειοψηφία άπαντες να παραιτηθούν και ας μην την προβάλλουν τα μεσα μαζικής παραπληροφόρησης.

 Οι διοργανωτές της συγκέντρωσης (άλλα "μπουμπούκια" και αυτά), κάνουν λόγο για 50.000 διαδηλωτές αλλά εκτιμώ οτι με το ζόρι θα είναι χίλιοι. Προφανώς θα είναι και τίποτα "επιστρετευμένοι" κηπουροί της βουλής, θυρωροί, οδηγοί οχημάτων, γραμματείς ακόμα και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που στο παρελθόν στήριζε τις απεργίες των εργαζομένων και παράλληλα τις απαγόρευε.

 Ο Mr Alexis νικήθηκε κατα κράτος αφού έχασε και το κράτος. Ίσως δεν είχε ιδέα που έμπλεκε και μάλλον δεν περίμενε ότι οι Ευρωπαίοι θα τον λιώσουν στην κυριολεξία. Ίσως και η αυριανή συγκέντρωση να είναι μια καλή ευκαιρία για αυτόν να παραιτηθεί (μια καλή δικαιολογία) αλλά το πρόβλημα της κοινωνίας, του αργού της θανάτου, δεν θα λυθεί.

 Ο Ελληνικός λαός, η Ελληνική κοινωνία, οι πολίτες, έχουν καταδικαστεί να πεθάνουν και θα πεθάνουν είτε με ΝΔ, είτε με ΠΑΣΟΚ, είτε με ΣΥΡΙΖΑ, είτε με Χρυσή Αυγή, είτε με ΚΚΕ είτε είτε είτε... Μια βουλή, μια "δημοκρατία", ένα "πολιτικό σύστημα" που λυμαίνεται τον πλούτο και τον κόπο των πολιτών για πάνω απο μισό αιώνα, δεν είναι δυνατόν να δώσει λύση σε κανένα πρόβλημα στην ετοιμοθάνατη ελληνική κοινωνία. Οι πολιτικοί της Ελλάδας ήταν, είναι και θα είναι το πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας. Μην περιμένουμε το πρόβλημα να μας δώσει τη λύση. Το φίδι για να ψοφήσει θέλει χτύπημα στο κεφάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.