ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Ο Σαμαράς είχε "ανάπτυξη"...

 «Η οικονομία ήταν σε ανάπτυξη» φέρεται να διαμήνυσε ο ημίτρελος πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε συνέντευξή του στη Realnews.

 Μετά απο πολύωρη συνομιλία με τον Θεό (όπως ο ίδιος είχε πει "μίλησα και με τον Θεό") και αφού "γαμησε το κεφάλι του ο μαλάκας" αρκετές, σκέφτηκε "δεν βγαίνω και εγώ στο ραδιόφωνο του real να πω καμιά μαλακία, να πάρω και λίγη δημοσιότητα που μου έχει λείψει αυτό το διάστημα?". 

 Καλή η σκέψη να βγείς, αλλά να μην λές μαλακίες. Ανάπτυξη δεν είχε ποτέ η Ελλάδα , ούτε έχει και ούτε θα έχει εις τον αιώνα των αιώνων αμήν. 


 Το ότι υπήρχε Ελλάδα μέχρι χτές, οφείλονταν αποκλειστικά στην αυτοθυσία του λαού και του απλού κόσμου που πάλεβε να μεγαλώσει τα παιδιά του και να ζεί με αξιοπρέπεια. Μέχρι χθές διότι Ελλάδα πλέον δεν υπάρχει. Αυτόν τον απλό κόσμο λοιπόν, ήρθατε εσύ και η παρέα σου, το σκυλολόι του Τζέφρι, Βενιζέλου και τα "αφανή" λαμόγια του "πολιτικού συστήματος", να τον στήσετε στα δύο μέτρα και να τον εκτελέσετε.

 Γονυπετής συρθήκατε ικετεύοντας τον Τσίπρα να συνεχίσει την αρπαγή του λιγοστού πλούτου που έχει αυτός ο κόσμος διότι εσάς ο κόσμος σας είχε σιχαθεί. Και την συνεχίζει μια χαρά... Στα πλαίσια της Ευρωζώνης που ανήκουμε, οι "δανειστές" πρέπει να ζητάνε πάντα όλο και περισσότερα χρήματα  απο την εκάστοτε ελληνική κυβέρνηση. Το που θα τα βρεί, ας κόψει τον λαιμό... του άλλου.

 Όλα ήταν προμελετημένα αγαπητέ ψυχάκια Καλαματιανέ. Υπήρχε και το περιβόητο plan B, αλλά ο Τσίπρας δεν είχε τα "κάκαλα" να πάρει την ευθύνη πάνω του. Προτίμησε τις εκατόμβες νεκρών που αφήνει η Ευρωζώνη στην Ελλάδα μέσω "οικονομικών προγραμμάτων" και άλλες σαχλαμάρες, να την έχουνε τα "αφεντικά" στις Βρυξέλλες παρά να την αναλάβει ο ίδιος ως όφειλε. Απο εσένα Αντώνιε Σαχλαμαρά το περίμενε ο κόσμος, απο τον Αλεξάκη όμως όχι. Για αυτό τον βλέπω σε λίγο να τον "κλαίνε οι ρέγγες",

 Όταν οι διεθνείς εκτελεστές που στόχο τώρα έχουν βάλει τον ελληνικό λαό, βαρεθούν να σκοτώνουν κόσμο και αφήσουν τους πολίτες ήσυχους, τότε και μόνο τότε θα έρθει η ανάπτυξη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.