ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Πέθανε η ηθοποιός Λίντα Γίγα...

 Πέθανε σήμερα η ηθοποιός Λίντα Γίγα έπειτα από μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

 Ήταν μια από τις ομορφότερες ηθοποιούς που συμμετείχαν στις βιντεοκασέτες των ‘80ς. Κατά τη διάρκεια της καριέρας της έπαιξε στο πλευρό γνωστών ηθοποιών της εποχής, με τον Πάνο Μιχαλόπουλο,του Γιώργο Κωνσταντίνου, τον Στάθη Ψάλτη και τον Σταμάτη Γαρδέλη.


 Συνήθως αναλάμβανε σέξι ρόλους που υποτίθεται ότι αναστάτωναν το αντρικό κοινό την εποχή εκείνη. Μια από τις γνωστές σκηνές που πρωταγωνίστησε ήταν στη βιντεοταινία «Αδερφή μου αγάπη μου» όπου πόζαρε γυμνή στον Πάνο Μιχαλόπουλο και στην ταινία «Τhe Kopanoi» όταν έβγαλε τα ρούχα της για να αποπλανήσει τον Γιώργο Κωνσταντίνου....

 Την περίοδο εκείνη έκανε γυμνές φωτογραφίσεις για εξώφυλλα γνωστών περιοδικών. Η ανεπιτήδευτη ομορφιά της σε συνδυασμό με τις τολμηρές εμφανίσεις της την καθιέρωσαν στον χώρο, τη δεκαετία της βιντεοκασέτας. Μετά τη δεκαετία του ’80 εγκατέλειψε την ηθοποιία για να αφοσιωθεί στην οικογένεια της.

 Τον θάνατό της ανακοίνωσε η συνάδελφός της Καίτη Φίνου μέσω του λογαριασμού της στο Facebook : «Ένα κορίτσι των 80ς έφυγε σήμερα από τη ζωή. Η ηθοποιός Λίντα Γίγα υπέκυψε στην αρρώστια που την ταλαιπωρούσε από τα μέσα του ’90. Καλό σου ταξίδι κορίτσι μου….»



mixanitouxronou.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.