ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

Έλληνα προσοχή η μεγαλύτερη κομπίνα αρπαγής του βιός σου ξεκίνησε – Μη τους πιστεύεις.

Ξεκίνησαν από σήμερα και οι διαφημίσεις των τραπεζών που καλούν τον κόσμο να εμπιστευτεί και πάλι τις τράπεζες και να δώσει ότι χρήματα έχει στο σπίτι αν έχει πλέον και κανείς χρήματα.
 

Φυσικά στην κομπίνα αυτή συμμετέχει και η Ελληνική κυβέρνηση με τους υπουργούς της αλλά και τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα να εξαγγέλλει ότι για τις νέες καταθέσεις από τον Αύγουστο και μετά δεν θα υπάρχουν capital controls, προσπαθώντας έτσι να πείσει τους πολίτες να ξανά εμπιστευτούν το τραπεζικό σύστημα.

Το γεγονός ότι η Ελλάδα και ο λαός της φορτώθηκαν 380 δις δάνεια για να σωθούν οι τράπεζες και το υπερτροφικό δημόσιο φυσικά δεν το διαφημίζουν ούτε το λένε.

Το γεγονός ότι οι τράπεζες είναι στο χείλος της κατάρρευσης μαζί με όλο το τραπεζικό σύστημα δεν το λένε γιατί θέλουν να σου αρπάξουν τα τελευταία ψίχουλα. Αν έχει κανένας πλέον.

Το γεγονός ότι έχουν κάνει 450.000 ηλεκτρονικές κατασχέσεις σε άδειους λογαριασμούς παίρνοντας 100 και 200 ευρώ από ανθρώπους που χρωστούν στην εφορία 500 και 1000 χωρίς να πειράξουν κανέναν από τους μεγαλοοφειλέτες δεν το διαφημίζουν.

Κύριοι το πράγμα φτάνει στο τέλος και είμαστε στην πτώχευση ποιο κοντά από ποτέ. Δεν υπάρχει σάλιο στα ταμεία ούτε για δείγμα δεν έχουν να πληρώσουν δώρα, μισθούς και συντάξεις και όλο αυτό γίνεται για να πραγματοποιήσουν έναν εσωτερικό δανεισμό ή για να κάνουν ένα ωραιότατο κούρεμα καταθέσεων ξαφνικά.

Μόλις πριν λίγες μέρες δεν είχαν να πληρώσουν όλη την σύνταξη στους συνταξιούχους και την έβαλαν σε δύο δόσεις κάνοντας παράλληλα ηλεκτρονικές κατασχέσεις από ανθρώπους που είχαν 100 ευρώ για να περάσουν ένα μήνα.

Η εμπιστοσύνη μας στο σύστημα της ελληνικής μαφίας τελείωσε ήρθε η ώρα να βουλιάξουν στον βούρκο να δούμε ποιος ξέρει κολύμπι…




pitsirikidotnet.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.