ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

Μολότοφ και χημικά στο Πολυτεχνείο τα ξημερώματα

Σε «εμπόλεμη ζώνη» λέει δημοσίευμα του crashonline.gr, μετατράπηκε για μία ακόμη φορά το κέντρο της Αθήνας, ενω όλη η Ελλάδα εδώ και 7 χρόνια δέχεται ανηλεή βομβαρδισμούς απο φόρους που μπορούν να συγκριθούν μόνο με τους βομβαρδισμούς της Δρέσδης.

Συγκεκριμένα περίπου στις 01:30 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος, μεγάλη ομάδα ανθρώπων κινούμενη στη λεωφόρο Πατησίων, άρχισε να ρίχνει βόμβες μολότοφ στα ΜΑΤ, που απάντησαν με χρήση χημικών (σαν αυτά που ψέκαζαν τον Καμένο).


Τα επεισόδια και οι συγκρούσεις με τους ταγματασφαλίτες  διήρκησαν μέχρι τις πέντε το πρωί ενώ η λεωφόρος Πατησίων έμεινε κλειστή για αρκετή ώρα, από το ύψος της λεωφόρου Αλεξάνδρας έως την Ομόνοια.

Η συμπλοκές με τα κυβερνητικά στρατεύματα διήρκησαν μέχρι τις πέντε το πρωί, ωστόσο δεν αναφέρθηκαν νεκροί ή τραυματίες ή συλλήψεις.

Οι άγνωστοι έκαψαν δύο αυτοκίνητα και κάδους απορριμμάτων, ενώ έχουν υποστεί ζημιές και σηματοδότες.


Η νέα "κυβέρνηση του Βουνού" δια μέσου του εκπροσώπου της, χαιρετίζει την πράξη αυτή των γενναίων "αγνώστων" και καλεί άπαν το Ελληνικό Έθνος να κλιμακώσει με μεγαλύτερη ένταση τις επιθέσεις εναντίων των δοσίλογων κυβερνήσεων-μαριονέττα ποτ εξοντώνει αλύπητα τον Ελληνικό λαό.

Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.