ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

"Πόλεμος" στις Η.Π.Α!: Πέντε αστυνομικοί νεκροί (ΒΙΝΤΕΟ)

 Συντριπτικό χτύπημα κατά των αποικιοκρατικών δυνάμεων επέφεραν Αφρικανοί σκλάβοι των ιμπεριαλιστών (που μεταφέρονταν παλιότερα στα αμπάρια των καραβιών αλυσοδεμένοι απο την Αφρική ως δούλοι, για να πουληθούν σε αριστοκράτες της εποχής εκείνης), ως αντίποινα για την συστηματική τους εξόντωση απο την άρχουσα τάξη των Ηνωμένων Πολιτειών, που εκτελεί εν ψυχρώ "Αφροαμερικανούς" αφού πλέον δεν τους χρειάζεται.


 Συγκεκριμένα μετά τις δολοφονίες μαύρων ανθρώπων από αστυνομικούς σε Μινεσότα και Λουιζιάνα, ένοπλοι άνοιξαν πύρ σε μια χθεσινοβραδυνή διαδήλωση που γινόταν στο Ντάλας του Τέξας κατά της αστυνομικής βίας, σκοτώνοντας 5 ατυνομικούς ενώ άλλοι 4 ή 5 χαροπαλεύουν στο νοσοκομείο. Ακομα μια 37χρονη μητέρα, τεσσάρων παιδιών, που τα είχε πάρει μαζί της στην πορεία, φέρει τραύματα στο πόδι από πυροβολισμούς, που ωστόσο δεν κρίνονται σοβαρά.

Όπως ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου ο αρχηγός της αστυνομίας του Ντάλας, Μάικ Μπράουν, η επίθεση πιστεύεται ότι ήταν αποτέλεσμα της συνεργασίας τεσσάρων ανθρώπων.

Κοντά στο χώρο του γκαράζ όπου αυτοκτόνησε ο τέταρτος εκ των υπόπτων, συνελήφθη μια γυναίκα ενώ έχουν συλληφθεί και άλλοι δύο άνδρες που επέβαιναν σε μια Μερσεντές.


Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμια, ο οποίος επισκέπτεται την Πολωνία για να μετάσχει στη σύνοδο του ΝΑΤΟ στη Βαρσοβία, ενημερώνεται συνεχώς για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στο Ντάλας, ανακοίνωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζος 'Ερνεστ.

"Ο πρόεδρος ενημερώνεται για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς εναντίον αστυνομικών στο Ντάλας. Ζήτησε από τους συμβούλους του να τον ενημερώνουν για την κατάσταση όταν έχουν πρόσθετη πληροφόρηση", πρόσθεσε.

«Είμαστε τρομοκρατημένοι από αυτό γεγονός. Βρισκόμαστε στο πλευρό των αστυνομικών στο Ντάλας. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για αυτές τις επιθέσεις. Η αστυνομία εκτελεί ένα πολύ δύσκολο έργο και η συντριπτική πλειοψηφία των αστυνομικών κάνει εξαιρετικά τη δουλειά του» ανέφερε σε δηλώσεις του από την πολωνική πρωτεύουσα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.