ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

Συντροφικός καυγάς κατέληξε σε σοβαρό τραυματισμό 45χρονου στο Λόφο Παλλήνης

Συντροφικός καυγάς κατέληξε σε σοβαρό τραυματισμό με τους γιατρούς να προσπαθούν να κρατήσουν στη ζωή το θύμα.

Το έγκλημα έγινε χθες, βράδυ, (Δευτέρα, 8 Αυγούστου) σε κατοικία του Λόφου Παλλήνης (οδός Ποσειδώνος) με δράστη 39χρονη γυναίκα, υπήκοος Ρωσίας και θύμα τον σύντροφό της 45 ετών, ελληνικής υπηκοότητας.

Σύμφωνα με εξακριβωμένεςπληροφορίες, η 39χρονη γυναίκα προπηλακίστηκε από τον σύντροφό της λίγο μετά την επιστροφή του στο σπίτι και ακολούθησε η αιματηρή πράξη.


Συγκεκριμένα, η δράστης του επιτέθηκε με μαχαίρι κουζίνας και τον έπληξε τρεις φορές με συνέπεια την αποκοπή αρτηρίας του πνεύμονα.

Η ίδια, λίγα λεπτά αργότερα, συνειδητοποιώντας το αποτέλεσμα της αλόγιστης αντίδρασής της, ειδοποίησε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ η έγκαιρη προσέλευση του οποίου, κυριολεκτικά έσωσε τη ζωή του θύματος.

Μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ και εσπευσμένα εισήχθη στο χειρουργείο. Η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη με τους γιατρούς να καταβάλλουν προσπάθειες σταθεροποίησης της. Σύμφωνα με τους γιατρούς, το τρέχων 24ωρο είναι ο κρίσιμος χρόνος για τη ζωή του.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν λίγα χρόνια σε νοσηλευτικό ίδρυμα της Αττικής και έκτοτε συζούσαν στην περιοχή της Παλλήνης. Μαρτυρίες ανθρώπων που συμβαίνει να γνωρίζουν θύμα και θύτη, αναφέρουν ότι οι διαπληκτισμοί μεταξύ τους ήταν συχνοί και σε κάποιες περιπτώσεις κατέληγαν με την επέμβαση περιπολικού της αστυνομίας.

Της προανάκρισης επιλήφθηκε το Τμήμα Ασφαλείας Παλλήνης υπό την καθοδήγηση του εκτελούντος χρέη διοικητή, κ. Χαράλαμπου Στεφανόπουλου.

Η 39χρονη κρατείται στο Τμήμα Ασφαλείας Παλλήνης, βρίσκεται σε ιδιαίτερα άσχημη κατάσταση δηλώνοντας μετανοημένη για την πράξη της σε βάρος του συντρόφου της και αργά το μεσημέρι θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Αθηνών με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.


 neologosattikis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.