ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΝΑ...!!!

"Κύματα" υπερηφάνιας γέμισε τις ψυχές όλων των Ελλήνων, η Ελληνίδα χρυσή ολυμπιονίκης στην σκοποβολή Άννα Κορακάκη, στους άθλιους βέβαια Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Σύσσωμο το πολιτικό σύστημα της λαμογιάς, δεν έχασε την ευκαιρία να "καπηλευθεί" την μεγάλη προσωπική επιτυχία της Κορακάκη και να δημοσιεύει συγχαρητήριες επιστολές στο twitter και σε διάφορα ηλεκτρονικά μέσα για την επιτυχία της. Απο τον μεθύστακα Προκόπη Παυλόπουλο μέχρι τον κρασοκανάτα Κουτσούμπα που έχει την "ψευδαίσθηση" της Δημοκρατίας και γιορτάζει και αυτός στα προεδρικά μέγαρα την "αποκατάσταση" της.


Πρώτος και καλύτερος ο Προκόπης, απέστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα στη χρυσή Ολυμπιονίκη, αναφέροντας πως «η χρυσή ολυμπιακή επιτυχία σου, πραγματικά κορυφαίο αθλητικό επίτευγμα, κάνει υπερήφανη την Πατρίδα μας», αλλά δεν αναφέρει για πια "πατρίδα μας" εννοεί, αφού πατρίδα του ο αλκοολικός πρόεδρος της Δημοκρατίας μπορεί να εννοεί και την Μιανμάρ ή την Βουλγαρία.

Ο γελοίος πρωθυπουργός-ανδρείκελο της Ελλάδας τσόγλαν μπόι Αλέξης Τσίπρας, απέστειλε μέσω twitter συγχαρητήριο μήνυμα προς την 20χρονη Άννα για να λάβει την λιτή απάντηση της "ευχαριστώ κύριε :)" με ένα smiley στο τέλος, εκφράζοντας προφανώς την απορία της για το ποιός είναι αυτός Τσίπρας που εμφανίζεται σαν prime minister. Prime κόπανος είναι αλλά προφανώς δεν ήθελε να αποκαλυφτεί η ταυτότητα του.
































Μετά απο αυτή την απάντηση την οποία διαψεύδει φυσικά το Μαξίμου, ο Τσίπρας έδωσε εντολή να ισοπεδωθεί η παράγκα στην Δράμα που χρησιμοποιούσε η χρυσή ολυμπιονίκης ως σκοπευτήριο για να προποπονείται...



Ανάλογα υποκριτικά μηνύματα έστειλε σχεδόν όλη η λυκοσυμμορία της βουλής, απο την Γεννήματα μέχρι τον Λεβέντη ακόμα και τον Κουτσούμπα. Κανένα όμως λαμόγιο του κερατά, ούτε ένας αρχηγός πολιτικού κομματος, δεν πρότεινε να της δοθεί πτυχίο γυμναστικής ακαδημίας, αθλητική υποτροφία και να της εξασφαλίσει τα απαραίτητα για να ζει και να ασχολείται με τον αθλητισμό και να προπονεί και ελληνόπουλα.

Μέχρι τα συγχαρητήρια είναι ευαισθησία των πολιτικών απατεώνων. Προφανώς ο μπεκρούλιακας Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα την καλέσει στον προεδρικό μέγαρο αλλά το καλύτερο που έχει να κάνει η 20χρονη Άννα Κορακάκη, θα ήταν να απαρνηθεί την πρόσκληση. Το μετάλιο ανήκει στην Άννα και μόνο στην Άννα. Δεν είχε καμιά βοήθεια απο κανέναν Παυλόπουλο, απο κανέναν Τσίπρα απο κανένα λαμόγιο της βουλής όσο προετοιμαζόταν σκληρά για την μάχη των Ολυμπιακών αγώνων σε συνθήκες Μπαγκλαντές.

Άσε που μόλις εμφανιστεί εκεί η Άννα με τα μετάλεια, θα τα κατασχέσει ο Παυλόπουλος για να τα δώσει στο ΤΑΙΠΕΔ για την μείωση του χρέους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.