ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Προκρίνεται και δυναμώνει

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει σήμερα το πρωί την προετοιμασία του επί ελληνικού εδάφους και το απόγευμα αναχωρεί με πτήση τσάρτερ για το Τελ Αβίβ, απ' όπου θα φτάσει οδικώς στη Μπερ Σέβα, τη βάση του για τον επαναληπτικό της Τετάρτης με την Χάποελ.

Ο Βίκτορ επιμένει σε πλάνο με Τσόρι και Φορτούνη στην ενδεκάδα ώστε να ενισχύσει επιθετικά τον Ιντέγε και να αιφνιδιάσει τους Ισραηλινούς με ένα γκολ που θα τους βάλει ακόμη πιο δύσκολα. Ο Ισπανός τεχνικός επιδιώκει ένα πολύ

ισχυρό κέντρο με Μιλιβόγεβιτς, Μπουχαλάκη και Καμπιάσο, ενώ στην άμυνα θα παίξουν οι Καπίνο, Φιγκέιρας, Ντε Λα Μπέγια, Ντα Κόστα και Μποτία.

Ο Σεμπά είναι υποψήφιος για την ενδεκάδα και ο Πουλίδο ετοιμοπόλεμος να περιμένει την ευκαιρία να δράσει στην καυτή έδρα της Χάποελ. Ενδιαφέρον θα έχει λίγο αργότερα η ανακοίνωση της αποστολής και ποιοι δεν θα μπουν στο αεροπλάνο μαζί με τους τραυματίες Σιόβα και Ομάρ.

Διαιτητής θα είναι Γάλλος, ο Μπενουά Μπαστιάν, με τον Ολυμπιακό να περιμένει ότι θα έχει τουλάχιστον την αντιμετώπιση που είχαν οι Ισραηλινοί από τον Ντε Σόουζα στο πρώτο ματς.

Εν τω μεταξύ ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει προχωρημένες επαφές για τη μεταγραφική ενίσχυσή του με τις εξελίξεις μετά την επιστροφή της ομάδας από το Ισραήλ. Βασικοί στόχοι είναι ο Γάλλος σέντερ φορ της Παρί Ζαν Κριστόφ Μπαεμπέκ και ο συμπατριώτης του στόπερ Νικολά Ισιμά Μερέν της Αϊντχόβεν, βασικός στον χτεσινό τελικό του ολλανδικού Σούπερ Καπ με την Φέγενορντ.

Κάποιες πηγές πάντως επιμένουν ότι ο Ολυμπιακός έχει ως πρώτο στόχο για την άμυνα τον Κοσταρικανό Τζιανκάρλο Γκονζάλες της Παλέρμο και έχει κάνει πρόταση για να τον αποκτήσει.

Ανοιχτές είναι οι περιπτώσεις του Ούγγρου εξτρέμ Μπάλαζ Ντζούντζακ και του Άγγλου φορ Ντομ Ντουάιερ. Ο Ολυμπιακός εξετάζει κι άλλες λύσεις ενώ είναι πιθανό να πάει σε μεταγραφή χαφ εφόσον ολοκληρωθεί η παραχώρηση του Παίτίμ Κασάμι.


pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.