ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Σύντομο δελτίο επικαιρότητας 22-9-2016

- «Διερωτώμαι γιατί ο έλεγχος των πόθεν έσχες δεν έγινε πριν από τον διαγωνισμό, θα μπορούσε να είχε εξεταστεί νωρίτερα ώστε να μην υπάρχουν καχυποψίες και συγκρούσεις» σημείωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου μιλώντας στον Αθήνα 9,84 αναφερόμενοι στους υπερθεματιστές.
 Φυσικά δεν ρώτησε τους βουλευτές μέσα στο κοινοβούλιο αλλά εξέφρασε την απορία της στον ραδιοφωνικο σταθμό "Αθήνα 9,84". Για τόσο βλήμα μιλάμε. Να την ενημερώσουμε λοιπόν ότι για αυτό δεν έγινε έλεγχος των πόθεν έσχες πριν από τον διαγωνισμό ώστε να υπάρχουν καχυποψίες και συγκρούσεις και να έχει με κάτι να ασχολείται ο κόσμος. Αλλά εσύ θα το ξέρεις κύρα Ελένη καλύτερα...


- Στα "χνάρια" του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και ο νυν πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας (τιμητικά αποκαλούνται πρωθυπουργοί), συνεχίζει να ταίζει σανό την Ελληνική κοινωνία σε συνεντεύξεις τύπου μέσω ξένων ειδησεογραφικών πρακτορείων (Reuters). Αφού κατάπιε καμιά δεκαριά παραισθησιογόνα χάπια και ένα κουτί lexotanil, εξέφρασε οτι μπορεί (αλλά μπορεί και όχι), να υπάρξει θετική ανάπτυξη φέτος και μερική επιστροφή στις αγορές ομολόγων το 2017. Στραπή να σε βάραγε Αλέξη...

- Η "Νίτσα απο την Ηγουμενίτσα" και βολευτής Λάρσας του Σ(Φ)ΥΡΙΖΑ Άννα Βαγενά, αφού ψήφισε (πλήν δευτέρου) τα μνημόνια και με τα δύο χέρια, πόδια, κεφάλι, συκώτι, νεφρά, αποφάσισε να μην είναι ξανά υποψήφια στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές. Μάλιστα η βουλευτής επέκρινε έντονα την στάση συναδέλφων της γιατί δεν δίνουν μέρος του μισθού τους σε συνταξιούχους στους οποίους περικόπηκε το ΕΚΑΣ, αλλά κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται για τα προτεκτοράτα της Ευρωζώνης.

- Συμφορά έπαθε και το παιδί βιολί Μπογδάνος, αφού η διοίκηση του σταθμού ΣΚΑΙ πετσοκόβει την εκπομπή του κατα μία ώρα και απο Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου θα προβάλλεται από τις 18:00 μέχρι τις 19:00. Πάλι καλά. Να κάνει τον σταυρό του που δεν τον "σουτάρανε" τελείως ακόμα και να κόψει τις μαλακίες σε συναδέλφους του.

-  Για πόλεμο λάσπης εναντίον του κάνει λόγο ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας, με αφορμή δημοσιεύματα που τον παρουσιάζουν να παρεμβαίνει στο έργο της δικαιοσύνης, αναφορικά με έρευνα για τις επαγγελματικές δραστηριότητες της συζύγου του. Το χαϊδεμένο παιδί των Βρυξελλών αφού "έτρωγε" τις απαλές αισθησιακές μπατσούλες του αλκοολικού Γιουνκερ και έχει κλέψει έναν σκασμό λεφτά απο τους ιθαγενείς κατοίκους της Κοιλάδας του Πεσαβάρ, υπεραμύνεται της συζήγου του ως οφείλει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.