ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΞΩ ΚΑΙ ΕΣΥ!!!

 Ένα βήμα πρίν την αποφυλάκιση του είναι ο "Σατανιστής" της Παλλήνης κύριος κύριος Ασημάκης Κατσούλας, ο οποίος υπέβαλε νέα αίτηση αποφυλάκισης.

 Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», αυτή τη φορά ο 45χρονος βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην ελευθερία και αυτό γιατί  σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο εισαγγελέας φέρεται να ότι έχει εισηγηθεί θετικά στην αίτηση και κατά την τις ίδιες πληροφορίες προτείνει την αποφυλάκιση με όρους για τον άνθρωπο που σκόρπισε τον τρόμο στα μέσα της δεκαετίας του ’90.


 Μαζί λοιπόν με τα "φιλαράκια" του που είναι ήδη ελεύθεροι, τον Μάνο Δημητροκάλη και την Δήμητρα Μαργέτη, τους περιμένει μια λαμπρή καριέρα νέων ανθρωποθυσιών στο όνομα του Τσιπροκαμένου σατανά και των διαβολικών "θεσμών".

 Υπενθυμίζεται ότι πρώτη αποφυλακίστηκε η Δήμητρα Μαργέτη στις 23 Νοεμβρίου του 2001, με απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πειραιά, καθώς κρίθηκε ότι επέδειξε καλή διαγωγή κατά την κράτησή της και πως δεν αποτελούσε πλέον κίνδυνο για την κοινωνία.

Δεκατρία χρόνια αργότερα, στα τέλη Μαρτίου 2014, την έξοδο από τις φυλακές Τίρυνθας είδε και ο Μάνος Δημητροκάλης, έχοντας εκτίσει τα 3/5 της ποινής του, ενώ κατά την παραμονή του στον Κορυδαλλό «κρατούσε» το λογιστήριο και χαρακτηριζόταν ως παιδί χαμηλών τόνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.