ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2016

Παρωδία στα κανάλια – Οι μισοί υποψήφιοι είναι υπόδικοι

 Είναι εκπληκτικό το γεγονός που η πρώτη φορά Αριστερά κυβέρνηση, δίνει βήμα και προβολή μέσω ΕΡΤ σε έναν εκπρόσωπο "εγκληματικής οργάνωσης", να λέει τα πράγματα όπως ακριβώς είναι.

 Οπότε αντιλαμβάνεται και ο πιό μαλάκας Έλληνας ότι πίσω απο τι κάμερες, Τσίπρας και Μιχαλολιάκος και όλο το πολιτικό σύστημα λαμογιάς, "τρώνε και τράγουδάνε άιντε πίνουν και γλεντάνε"... Στην υγειά σου μαλάκα Έλληνα! 

 Η αλήθεια είναι ότι τρεις εφοπλιστές και ένας εργολάβος δημοσίων έργων και κουμπάρος του Καμμένου, είναι οι καναλάρχες του Σύριζα, που κορόιδευε τον κόσμο ότι θα χτυπήσει την διαπλοκή και τους ολιγάρχες.

 Και οι τρείς εφοπλιστές, έχουν μεταφέρει αμέτρητους τόνους λαθραίου πετρελαίου, απο τις ακτές τις Τουρκίας πρός Αμερικάνικες εταιρίες πετρελαιοειδών. Παράλληλα οι τρείς εφοπλιστές αυτοί έχουν διοχετεύσει την Αμερική και την Ευρώπη με τόνους κοκαϊνης, καθώς και την Ελλάδα όπου όλη η lifestyle καρικατούρα απο Λαζόπουλο μέχρι Στεφανίδου... ακόμα και Προκόπη Παυλόπουλο. Το σίγουρο είναι πάντως ότι ο Πάνος Καμμένος έχει "ρουφήξει" την πιο πολύ... φαίνεται άλλωστε απο τις ομιλίες του στην βουλή.

 Ειδικά τώρα που ο Καλογρίτσας "τσίμπισε" την τηλεοπτική άδεια, ο Καμμένος θα χρειαστεί 8 τάνκερ κόκα για να συνέρθει. Θα τον "βοηθήσει" ο Μαρινάκης... κολλητός του Καρατζαφέρη.

 Αν και υπάρχουν νομικά κωλύμματα για τον τρόπο διεξαγωγής του διαγωνισμού, ο Τσίπρας "έγραψε" στα αρχίδια του την Ελληνική δικαιοσύνη η οποία δεν έχει αποφανθεί ακόμα, αλλά έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει. Προφανώς ο Αλέξης θα βρεθεί αντιμέτωπος με τα Ευρωπαικά δικαστήρια.

 Οι άδειες τελικώς, πουλήθηκαν με αντίτιμο "αστρονομικά" ποσά. Πακτωλούς χρημάτων κατέβαλαν οι 4 "υπερθεματικοί" για τις άδειες. Οι δύο εξ αυτών, δεν πληρώνουν καν του εργαζόμενους τους, που βρήκαν ως δια μαγείας, 70 και 80 εκατομμύρια ευρώ? Δεν μιλάμε για στραγάλια αλλά για ευρώ. 

 Επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ κανείς καναλάρχης δεν είχε πληρώσει για να πάρει τηλεοπτική άδεια, οι επιχειρηματίες χρησιμοποιούσαν τα μέσα ενημέρωσης για να ασκήσουν πιέσεις και να αποκτήσουν επιρροή στις εκάστοτε ελίτ. Λάμβαναν δάνεια βάζοντας ως εγγύηση π.χ. την ταινιοθήκη η πραγματική αξία της οποίας είναι έως και 90% χαμηλότερα από τις εκτιμώμενες.

Οι καναλάρχες του παρελθόντος είχαν προκαλέσει την οργή της κοινωνίας, είχαν προκαλέσει το μίσος της κοινωνίας και στις προτιμήσεις των πολιτών τα κανάλια είχαν εξωφρενικά αρνητική απήχηση.


 Το προηγούμενο καθεστώς ανομίας και σήψης απέτυχε και ως προς αυτή την προσέγγιση ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες έχει οικονομική και σημειολογική σημασία. Για την κοινωνία οι καναλάρχες είναι μια κλίκα λαμόγιων που με τον μανδύα της σοβαροφάνειας του επιχειρηματία είχαν αποκτήσει υπέρμετρη εξουσία.


 Η κυβέρνηση λοιπόν για πρώτη φορά διεξήγαγε ένα διαγωνισμό και η επιλογή αυτή είναι σωστή.
Όμως η θετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης να βάλει τάξη στην ανομία των καναλιών διακόπτεται βίαια καθώς


1)Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι υποστηρίζει επιχειρηματίες αμφιβόλου αξιοπιστίας.


2)Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι υποστηρίζει επιχειρηματίες που ούτε στην διαγωνιστική διαδικασία θα έπρεπε να συμμετέχουν.


3)Οι μισοί υποψήφιοι καναλάρχες είναι υπόδικοι για διάφορες υποθέσεις.


4)Αντικειμενικότητα της ενημέρωσης σημαίνει ότι όποιος έχει τα περισσότερα και πληρώνει παίρνει άδεια ακόμη και αν έχει στιγματιστεί ή αν συγκαταλέγεται στον υπόκοσμο.


Η κυβέρνηση ενώ το αρχικό της σχέδιο ήταν 100% σωστό στην πορεία απέδειξε ότι εγκλωβίστηκε στον βούρκο, στον δόλο και στις σκοπιμότητες. Υποστηρίζει ο αρμόδιος υπουργός ο Νίκος Παππάς ότι αν συγκεντρωθούν 85-100 ή 110 εκατ από τις τηλεοπτικές άδειες θα είναι επιτυχία γιατί πρώτη φορά θα πληρώσουν οι επιχειρηματίες… Ποιοι όμως επιχειρηματίες;

1)Ο επιχειρηματίας που κατηγορείται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης;
Θα ειπωθεί το επιχείρημα ότι έχει το τεκμήριο της αθωότητας και ότι δεν έχει καταδικαστεί.
Σωστό αλλά όταν υπάρχουν απομαγνητοφωνήσεις και στοιχεία μετριάζεται σοβαρά το επιχείρημα αυτό.

2)Ο επιχειρηματίας που εμπλέκεται στο σκάνδαλο τράπεζας ο οποίος έφθασε να κάνει παζάρια για να πληρώσει για την εγγύηση ώστε να αφεθεί ελεύθερος;
Αυτός που χρησιμοποίησε ψεύτικα στοιχεία και έκανε τον άρρωστο ξεδιάντροπα και εμφανιζόταν ότι είναι ασθενής σε σουίτες ιδιωτικού νοσοκομείου; Αυτοί οι άνθρωποι δεν φορούν παντελόνια.

3)Ο επιχειρηματίας που ξαφνικά εμφανίστηκε ως ανερχόμενος αστήρ και τόσο ξεπεσμένα πήρε δάνειο από τράπεζα και εν συνεχεία το δάνειο αυτό το χρησιμοποίησε ως collateral για να του δοθεί η εγγυητική επιστολή; Αυτό ονομάζεται επιχειρηματική αλητεία και απάτη.

4)Ο επιχειρηματίας που εμφανίζεται να έχει έδρα την Αλβανία και χρωστάει και τι δεν χρωστάει στην εφορία;

5)Ο επιχειρηματίας που εμφανίζεται να έχει πρόβλημα με το πόθεν έσχες, επειδή τον κατέδωσε πρώην συνεργάτης του;

Όμως δεν είναι μόνο αυτοί.Οι περισσότεροι από αυτούς δεν θα έπρεπε να έχουν κανένα δικαίωμα συμμετοχής στις τηλεοπτικές άδειες. Υπάρχουν και άλλα ακραία ευτράπελα.


Πως χρησιμοποίησαν ως νομικό σύμβουλο το γραμματοκομιστή και αυτόν που βρέθηκε 18 μήνες στις φυλακές του κορυδαλλού;


Πως ένας υπουργός εμφανίζεται προστάτης ενός εκ των ενδιαφερομένων με ποια ιδιότητα ο υπουργός και με ποιο επιχείρημα εμπλέκεται σε μια κατά τα άλλα αδιάβλητη διαδικασία;

Τελικώς η αντικειμενική ενημέρωση που στηρίζεται;Όποιος πληρώνει τα περισσότερα μπορεί να πάρει άδεια; Και αν αυτός που πληρώνει είναι μπλεγμένος με ναρκωτικά και υπόκοσμο έχει δικαίωμα να αποκτά πρόσβαση σε ένα τόσο σοβαρό θεσμό όπως είναι η ενημέρωση;

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να βολέψει τους ημετέρους προκλητικά και εμφανώς.
Ενώ ξεκίνησε σωστά, στην πορεία αποδεικνύεται ότι είναι ίδιοι και χειρότεροι με τους προηγούμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.