ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Τσίπρας: Τα έσοδα από τις τηλεοπτικές άδειες σε ευπαθείς ομάδες... ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!!!!

 Άρχισε τις μαλακίες και τα ψέμματα πάλι ο μούλος, φερόμενος και ως πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας.

 Με υπερηφάνια και στόμφο δήλωσε πως, τα έσοδα από τις τηλεοπτικές άδειες θα διατεθούν σε ευπαθείς ομάδες. Σας βεβαιώ, δεν είναι αυτό που νομίζετε εσείς "ευπαθείς ομάδες".

 Πέρα απο τον άνεργο, τον ανάπηρο, τον άπορο, τον άστεγο, τον τοξικομανή, τον πρόσφυγα, ευπαθή ομάδα για τον ΤΣΥΡΙΖΑ είναι και ο λαθρομετανάστης Ταλιμπάν. Προφανώς εκεί θα διαθέσει ο Τσίπρας τα έσοδα απο τις τηλεοπτικές άδειες σε βάθος τριετίας... αν προλάβει βέβαια...

 Ήδη οι διεθνείς τοκογλύφοι, η άλλη "ευπαθή" ομάδα, τρίβει τα χέρια της για να "χώσει" στην βαλίτσα της τα έσοδα. Και θα τα χώσει, διότι αποτελεί  μνημονιακή (δηλαδή Ευρωπαική ) δέσμευση, ότι οποιαδήποτε έσοδο απο ρευστοποίηση κρατικής περιουσίας, πηγαίνει αυτόματα για την "εξυπηρέτηση" του "δημόσιου" χρέους. Για ποιά ευπαθή ομάδα μιλάει ο ναρκομανής πρωθυπουργός? 

Τα έσοδα απο τις τηλεοπτικές άδειες δηλαδή, θα πάνε πρώτα στο "κουαρτέτο", στα διεθνή λαμόγια-τοκογλύφους και αυτό θα αποφασίσει αν θα δώσει οποιοδήποτε "ψίχουλο" σε κάποια ευπαθή ομάδα.

 Ήδη η Κομιζιόν δια μέσου του εκπρόσωπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτη Σχοινά, αναφέρει ότι "είναι μνημονιακή υποχρέωση η συγκέντρωση εσόδων από την πώληση των αδειών των τηλεοπτικών καναλιών".

 Ερωτηθείς για την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να προχωρήσει σε διεθνή διαγωνισμό για την πώληση τεσσάρων αδειών τηλεοπτικών καναλιών, ο κ. Σχοινάς απάντησε ότι το μνημόνιο δεσμεύει την ελληνική κυβέρνηση να εκκινήσει έναν διεθνή διαγωνισμό για την πώληση των τηλεοπτικών αδειών, τονίζοντας ότι τα έσοδα θα χρησιμοποιηθούν για την εκπλήρωση των δημοσιονομικών στόχων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.