ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ 4ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΙ! Το παιδί βρίσκεται στην Εντατική και η μητέρα καταθέτει

Το παιδί βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, στην Αθήνα, με μηχανική υποστήριξη αφού φέρει σοβαρά εγκαύματα. Εισαγγελική παρέμβαση για την υπόθεση που συγκλονίζει…

Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη των όσων έγιναν στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας στη Λάρισα, η εισαγγελέας Λάρισας διέταξε να πραγματοποιηθούν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες ώστε να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση. Ήδη, κοινωνική λειτουργός του δήμου Λαρισαίων έχει αναλάβει την υπόθεση.

 Το πλέον σημαντικό, είναι το γεγονός πως το σπίτι δεν είχε ηλεκτρικό ρεύμα, κάτι που συνηγορεί και στην υπόθεση πως η πυρκαγιά προκλήθηκε από αναμμένο κερί που είχε η μητέρα ώστε να φωτίζει το σπίτι. Κατάθεση έδωσε και η μητέρα του 4χρονου που όμως δεν μπόρεσε να βοηθήσει αφού βρισκόταν σε κατάσταση σοκ.

 Σύμφωνα με πληροφορίες, το ρεύμα είχε κοπεί από το Φεβρουάριο του 2016. Επιπλέον, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από πηγές της ΔΕΗ, δεν είχε γίνει αίτηση για ένταξη στο κοινωνικό τιμολόγιο.

«Ανεβήκαμε στον 5ο όροφο και στο φλεγόμενο διαμέρισμα και οι συνάδελφοι μου απεγκλώβισαν το 4 ετών αγοράκι και το μετέφεραν κάτω… Απ” ότι ξέρω ρεύμα δεν υπήρχε (στο σπίτι). Γίνεται προανάκριση και παίρνουμε καταθέσεις. Θα εξεταστούν όλα από το ανακριτικό τμήμα» είπε στην εκπομπή LiveNews, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Λάρισας, Γιάννης Ράπτης.

Η μητέρα φαίνεται πως είχε ανάψει ένα κερί για να βλέπει. Από το κερί αυτό, πρέπει να προκλήθηκε η φωτιά. Η Πυροσβεστική έφτασε αμέσως. Εκείνη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά όχι σε σοβαρή κατάσταση. Το 4χρονο αγοράκι της όμως, το οποίο έσωσαν μέσα από το φλεγόμενο σπίτι οι Πυροσβέστες, είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Διαβάστε περισσότερα crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.