ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Ψάχνει φορ για το διπλό… πρόκρισης

Όλα ανάποδα πηγαίνουν για τον Βλάνταν Ίβιτς στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αυριανή αναμέτρηση με τη Φιορεντίνα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League.

Μετά τον Στέφανο Αθανασιάδη, ο Σέρβος τεχνικός δεν υπολογίζει και τον Φακούντο Περέιρα για το ματς στην Ιταλία. Κάπως έτσι ο μοναδικός καθαρόαιμος σέντερ φορ που έχει στη διάθεσή του ο 39χρονος προπονητής είναι ο Ευθύμης Κουλούρης.

Υπάρχει και η επιλογή του Μάμε Τιάμ, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από τη Γιουβέντους στους Θεσσαλονικείς, και θα ήθελε να αποδείξει επί ιταλικού εδάφους την αξία του για να κερδίσει πόντους για την επιστροφή του στο Τορίνο. Ωστόσο, ο Σενεγαλέζος είναι ακραίος φορ και δεν παίζει στο κέντρο της επίθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι την αποστολή αποτελούν οι: Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Κίτσιου, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Χαρίσης, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Μυστακίδης, Τιάμ, Ροντρίγκες, Κάμπος, Κουλούρης.


real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.