ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Καλώς ήρθες πείνα... (βίντεο)

Τεράστιες ουρές είχαν σχηματιστεί και σήμερα το πρωί, Πέμπτη  (3/11), στο κέντρο της Αθήνας για μερικές δωρεάν γκοφρέτες, με ανθρώπους κάθε ηλικίας και κάθε εθνικότητας, να περιμένουν υπομονετικά για να πάρουν έστω μια. Τέσσερις δικαιούταν βασικά ο καθένας, αλλά και μία να έπαιρνε πάλι θα ευχαριστούσε τον Θεό που δεν θα έτρωγε απο τα σκουπίδια σήμερα.

Πάντως και ευχαριστημένοι να είναι οι άνθρωποι... Σκεφτείτε ότι στον μεσαίωνα, έδιναν στους σκλάβους μόνο ένα κομμάτι ψωμί,
ενώ τώρα ο κάθε σκλάβος δικαιούται τέσσερις ολόκληρες σοκοφρέτες, οι οποίες περιέχουν τον απαραίτητο αριθμό θερμίδων που χρειάζεται ο άνθρωπος ώστε να συνεχίσει να είναι σκλάβος. Βλέπεται δεν είμαστε στον μεσαίωνα τώρα... Υπομονή, μπορεί με την πάροδο του χρόνου να διανέμουν και σουβλάκια ή γίδα βραστή.

Πρόκειται βασικά για μια ιδιωτική πρωτοβουλία η οποία δυστυχώς απεικονίζει, πόσο εξαθλιωμένη είναι πλέον η Ελληνική κοινωνία, μετά απο 50 σχεδόν χρόνια κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Α.Ε. και τώρα και κυβέρνησης "Αριστεράς".

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μουρκογιάννης, ο οποίος είναι μέλος του Ιδρύματος «Στέλιος Χατζηιωάννου», που ανέλαβε αυτή την ιδιωτική πρωτοβουλία, «δική μας ελπίδα είναι να λυθεί το πρόβλημα της πείνας και να σταματήσουν αυτές οι ουρές. Είμαστε στην περίοδο που η χώρα χρειάζεται δράση και όχι λόγια»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.