ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΙΣ ΓΟΒΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ! Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Η γραμματέας χτυπάει την πόρτα για να μπει η αντιπροσωπεία των εργαζομένων της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης του Περάματος! Οι εργάτες με τα ρυτιδιασμένα πρόσωπα και τα σκληροτράχηλα χέρια μπαίνουν στο γραφείο …. Μπροστά τους θα βρούνε την νέα υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου …. Μέχρι και πριν από λίγες ώρες προσωπική γραμματέας του Γιώργου Κατρούγκαλου.

Συμπαθητική κοπελίτσα... Έχει και Εμπειρία... Εμπειρία? Που? Στις τουλίπες? Όχι αλλά είναι καλή στις πίπες. Τώρα στα εργασιακά προφανώς η εμπειρία θα είναι μηδενική, 30 χρονών είναι το κορίτσι άλλωστε... αλλά δεν χρειάζεται κιόλας και εργασιακή πείρα. Με το ένα χέρι θα κάνει πίπες και με το άλλο θα υπογράφει τα νομοσχέδια που θα τις φέρνουν οι δανειστές.

Άραγε με τι κότσια αυτό το κοριτσάκι… θα σταθεί απέναντι στην Δρακουλέσκου σε λίγες μέρες δίνοντας μάχη για την θεία της τον θείο της.. κτλ κτλ..κτλ.. Απέδειξε κάτι ο Αλέξης, ότι είναι παμπόνηρος… Όχι έξυπνος…παμπόνηρος…

Το κοριτσάκι αυτό όπως διαβάζουμε στο βιογραφικό της και μας λυπεί ιδιαίτερα αυτό, είναι παιδάκι του κομματικού σωλήνα της αριστεράς – χωρίς καμία εργασιακή εμπειρία…


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.