ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Χάος στη Βραζιλία

Εικόνες πλήρους αναρχίας συνθέτουν το σκηνικό σε πόλεις της Βραζιλίας, μετά από έξι μέρες απεργίας των αστυνομικών δυνάμεων, με τους νεκρούς είτε από συγκρούσεις, είτε από εκτελέσεις να έχουν ξεπεράσει ήδη τους 100.

Με την κυβέρνηση να μην μπορεί να δώσει λύση στα ζητήματα που έχουν θέσει οι αστυνομικοί, η κατάσταση στη χώρα μοιάζει πλέον εκτός ελέγχου.

Καταστήματα και υπηρεσίες είναι κλειστά, ενώ οι πολίτες έχουν κλειστεί στα σπίτια τους και αποφεύγουν να κυκλοφορούν στους δρόμους, όπου οι συμμορίες λειτουργούν ανεξέλεγκτα και σκοτώνουν για ελάχιστα ποσά.


Σε μια προσπάθεια να καταπραΰνει τα επεισόδια στο Ρίο ντε Τζανέιρο, η κυβέρνηση επιστράτευσε 1.200 στρατιώτες προκειμένου να περιορίσουν τις ταραχές και το χάος, ωστόσο η κατάσταση όχι μόνο δεν εξομαλύνεται, αλλά οι αστυνομικοί επιμένουν ακόμα πιο δυναμικά στον αγώνα τους.
Όπως αναφέρουν τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, καταστήματα και 
υπηρεσίες είναι κλειστά, ενώ οι πολίτες έχουν κλειστεί στα σπίτια τους και αποφεύγουν να κυκλοφορούν στους δρόμους, όπου οι συμμορίες λειτουργούν ανεξέλεγκτα και σκοτώνουν για ελάχιστα ποσά.

Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, απαιτείται η παρουσία χιλιάδων ομοσπονδιακών στρατιωτών για την έξαρση της βίας, καθώς έχουν ήδη καταγραφεί 101 δολοφονίες σε έξι ημέρες.


 Τα κρούσματα βίας έχουν αυξηθεί κατά έξι φορές, ενώ πάνω από 200 αυτοκίνητα έχουν κλαπεί στη Βιτόρια μέσα σε μία ημέρα, όταν ο μέσος όρος στην ίδια πολιτεία είναι μόλις 20.


Διαβάστε περισσότερα στο zougla.gr/xaos-sti-vrazilia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.