ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Έτοιμη η "συμφωνία" για την Ελλάδα - Περιλαμβάνει νέα σκληρά μέτρα

 Όπως φαίνεται συμφώνησαν οι δανειστές μεταξύ τους (την Ελλάδα χεσμένη την έχουν) και ΔΝΤ για τα νέα μέτρα που πρέπει να επιβληθούν στους ιθαγενείς Έλληνες πολίτες, πέραν του 2018.

 Φυσικά ο Έλληνας υπουργός οικονομικών (ο Θεός να τον κάνει), θα συναντήσει αξιωματούχους της Ευρωζώνης φέρνοντας στην τσάντα του μια αντιπρόταση, αλλά κλασικά θα του πούνε να την βάλει στον κώλο του και να υπογράψει τα συμφωνηθέντα τών δανειστών.


 «Υπάρχει μία λίστα μέτρων, τα οποία θα χρειαστούν να περάσουν τώρα από την ελληνική Βουλή και θα εφαρμοστούν μετά το 2018, σε περίπτωση απόκλισης από τους δημοσιονομικούς στόχους» δήλωσε Ευρω-πέος αξιωματούχος. Δεδομένου ότι οι δανειστές χέστηκαν για τους "δημοσιονομικούς στόχους" που επί επτά συνεχή χρόνια τώρα αποκλίνουν, ζητάνε απ' την κυβέρνηση να ψηφίσει ότι πιο διεστραμμένο έχουν σκεφτεί οι "εγκέφαλοι" της Ευρωζώνης. Αυτό σημαίνει όπως ξέρουμε νέες "μεταρρυθμίσεις" δηλαδή νεα μείωση εως εξαφάνιση συντάξεων, νέοι υψηλοί φόροι άμεσοι και έμμεσοι, νέες απολύσεις, περαιτέρω μείωση προσδόκιμου ζωής, αύξηση υποσιτισμού και γενικά περαιτέρω διάλυση της κοινωνίας με εκατόμβη νεκρών.

 «Εάν όλοι οι εταίροι κάνουν τώρα ένα βήμα για να συγκλίνουν μεταξύ τους, μπορούμε να ολοκληρώσουμε την αξιολόγηση και τελικά να γυρίσουμε σελίδα σε ένα δύσκολο κεφάλαιο», δήλωσε ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων της ΕΕ, Πιερ Μοσκοβισί. Δεδομένου ότι μετά ακολουθεί και τρίτη και τέταρτη αξιολόγηση και "αξιολογήσεις" εις τον αιώνα των αιώνων αμήν, το οποίο συνεπάγεται σκληρά μέτρα για πάντα, ο κ. Μοσκοβισί τόνισε πως «είμαστε σε μία διχάλα στον δρόμο: Μπορούμε επιλέξουμε να κτίσουμε στην πρόοδο που έχει γίνει ή να θέσουμε αυτή σε κίνδυνο». Είμαστε για τον πούτσο θα έλεγα εγώ που κάθεται ο πολίτης και ακούει αυτές τις μαλακίες και το χειρότερο είναι ότι τις πιστεύει κιόλας.

 Οι επόμενες "αξιολογήσεις" και "μνημόνια", δηλαδή όροι και συμφωνίες που χρειάζονται προκειμένου να δανείζετε η Ελλάδα, έχουν ήδη σχεδιαστεί και βρίσκονται στα συρτάρια του Υπουργείου Οικονομικών της Γερμανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.