ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Η Μέρκελ δίνει αυξήσεις στους Γερμανούς συνταξιούχους...

 Η Μέρκελ δίνει αυξήσεις στους Γερμανούς συνταξιούχους και κόβει κάθε μήνα τις συντάξεις των Ελλήνων συνταξιούχων. Κόβει δηλαδή απο τους Έλληνες για να τα δίνει στους Γερμαναράδες με την άγαστη συνεργασία της εκάστοτε ελληνικής κυβέρνησης-μαριονέττα.


 Χαράς ευαγγέλια λοιπόν, για τους συνταξιούχους στη Γερμανία, αφού από 1ης Ιουλίου θα δουν φουσκωμένους τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους. Οι αυξήσεις μάλιστα θα είναι «κλιμακωτές»: Για τους πολίτες της πρώην Ανατολικής Γερμανίας οι συντάξεις θα αυξηθούν κατά 3,59% ενώ για τους πρώην Δυτικογερμανούς κατά 1,9%. Για τα ελληνικά περήφανα γειρατειά, οι συντάξεις θα είναι
πετσοκομμένες κατα 40%. Αλλά λογικό είναι αφού τα παππούδια θέλουν να "μένουμε Ευρώπη".

 Αφού θέλετε να μένεται Ευρώπη, πάρτε και τα αρχίδια μου να κάνετε ατμόσφαιρα...

 Συνολικά, υπολογίζεται ότι η αύξηση θα ωφελήσει περί τα 20 εκατ. ανθρώπους. Σαφώς η απόφαση για τις αυξήσεις τίθεται σε ισχύ λίγο καιρό πριν από τις κάλπες του Σεπτεμβρίου... μήπως και ξαναεκλεγεί καγκελάριος η Μέρκελ και μας ζαλίσει τα αρχίδια για καμιά τετραετία ακόμη.

 Λίγο-πολύ διαπιστώνουμε ότι οι πολιτικές πρακτικές ειναι παντού ίδιες και όχι μόνο στην Ελλάδα. Αυξήσεις η Μέρκελ, μονιμοποιήσεις συμβασιούχων ο Τσίπρας. Και μετά μου λέτε ότι δεν είναι κλίκα αυτοί.... Συνεννοημένοι είναι μεταξύ τους όλοι τους, αλλά τις μαλακίες των τις πληρώνουν οι Έλληνες πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.