ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Β. Κικίλιας: «Δεν θα γίνουμε συνένοχοι στην απάτη του κ. Τσίπρα»...

 «Δεν θα γίνουμε συνένοχοι στην απάτη του κ. Τσίπρα» είπε ο κ. Κικίλιας κατηγορώντας τον αξιόπουστα πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Τσίπρα, αλλά ξέχασε να συμπληρώσει ότι θα γίνει συνένοχος στην απάτη του κ. αλλήθωρου κ. Κούλη, ο οποίος παρέλαβε τα "Ζάπεια" 1,2,3 απο τον ημίτρελο Σαμαρά και θα εφαρμόσει ότι ψηφίσει η ερμαφρόδιτη κυβέρνηση Τσίπρα.


 Καλά κάνουν τα μαλακισμένα βολευτές του κυνοβουλίου και λένε ότι θέλουν (δέκα χιλιάδες ευρώ αφορολόγητα παίρνουν άλλωστε...), αλλά όταν προκαλείς το λαϊκό αίσθημα, ε θα λάβεις και την κατάλληλη απάντηση.

 Προφανώς ο νέος, δεν μιλάει επι προσωπικού, οπότε τα "καντήλια" που θα του ρίξουμε να μην τα πάρει προσωπικά. Εκφράζει φαντάζομαι την "πλατιά λαϊκή δεξιά παράταξη"... Στραπή να τον βάραγε...!

 Με αφορμή τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στον Αντέννα, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι «από το Μαξίμου και τη μεγάλη ζωή» δεν μπορεί να δει την τραγική πραγματικότητα, που βιώνουν οι Έλληνες ενώ όταν ήταν κυβέρνηση η ΝΔ, δεν ήταν στο Μαξίμου αλλά στο Ιμαλάϊα στο Έβερεστ και "συμπονούσε" την τραγική καθημερινότητα που ζούνε οι πολίτες της Ελληνικής κοινωνίας.

 Λέει και άλλες διάφορες μαλακίες ο κ. Κικίλιας που μπορείτε να διαβάσετε εδώ αλλά τώρα μιλάει εκ του ασφαλούς μια και είναι αξιωματική αντιπολίτευση, αλλά τα ίδια θα έκανε και η ΝΔ αν ήταν κυβέρνηση (πάντα μέσω κοινοβουλευτικής δημοκρατίας και πράσινα άλογα), αφου έχει ψηφίσει τα πάντα που έχει φέρει ο Τσίπρας κατ εντολή των διεθνών τοκογλύφων και θα εφαρμόσει άλλα τόσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.