ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Μην σοκάρεστε άλλο φτάνει...

 Σοκαρισμένη λέει η διεθνής κοινή γνώμη, απο την τρομοκρατική επίθεση των Τζιχαντιστών του ISIS, που πραγματοποιήθηκε στο Μάντσεστερ της Αγγλίας σε συναυλία της Αριάνας Γκράντε το βράδυ της Δευτέρας που μας πέρασε, σκοτώνοντας 22 ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους 60, μεταξύ των οποίων οι περισσότεροι σοβαρά.


 Σοκαρίστηκε λέει, η διεθνής κοινή γνώμη διότι οι Τζιχαντιστές ήθελαν νεκρούς νεαρούς σε ηλικία και για αυτό χτύπησαν σε συναυλία της Αριάνας Γκράντε όπου ως επί το πλείστον οι θεατές της συναυλίας ήταν παιδιά.

 Όπως είπε και ο Παπαδάκης στην πρωϊνή του εκπομπή στον ΑΝΤ1, "αυτό είναι το μεγάλο γεγονός που συγκλονίζει την ανθρωπότητα...". Πράγματι και αυτή η τρομοκρατική επίθεση του ISIS ήταν σοκαριστική, αλλά το πιο σοκαριστικό είναι το δήθεν σοκ που υπέστει η "διεθνής κοινή γνώμη".

 Αλήθεια, γιατί αυτή η λεγόμενη "διεθνής κοινή γνώμη", δεν σοκαρίστηκε ποτέ, απο τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ κατά της Γιουγκοσλαβίας, σκοτώνοντας χιλιάδες αμάχους, ανάμεσα τους ακόμα και βρέφη?

 Αλήθεια, γιατί αυτή η λεγόμενη "διεθνής κοινή γνώμη", δεν σοκαρίστηκε ποτέ, απο τις σφαγές αμάχων που πράτανε οι Τζιχαντιστές του ISIS σε αμάχους, άντρες γυναίκες και παιδιά στην Συρία?

 Αλήθεια, γιατί αυτή η λεγόμενη "διεθνής κοινή γνώμη", δεν σοκαρίστηκε ποτέ, απο την γενοκτονία που πραγματοποιούν οι Τζιχαντιστές των "θεσμών" (ΕΚΤ-ΔΝΤ-ΕΕ) στην Ελλάδα?

 Φαίνεται η διεθνής κοινή γνώμη, σοκάρετε μόνο όταν τα θύματα αφορούν "Δυτικές" κοινωνίες. Αυτό που ""διεθνής κοινή γνώμη", μόνο διεθνής δεν είναι. Είναι η ίδια Ευρωπαϊκή Ελίτ που έχει εκθρέψει το θηρίο ISIS, με στόχο να χτυπά τους λαούς της και μετά να συμπάσχει μαζί τους. Ο ISIS ήταν και θα είναι απλά το πιόνι, για να μπορούν να πραγματοποιούν οι "ισχυροί" του κόσμου τα σχέδια τους χωρίς παρεκκλίσεις και απρόοπτα, όπως η αποχώρηση της Μεγάλης Βρετανίας απο την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.