ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Άντε και σε ανώτερα...

 Χαρά και ευτυχία έχει σκορπίσει στο πανελλήνιο η είδηση, ότι ο πολυαγαπημένος μας αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας υπεστεί έμφραγμα, καθώς και ότι θα έπρεπε να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση. Βέβαια χαράς ευαγγέλιον θα ήταν, να υποστούν όλα τα καθάρματα οι βουλευτές έμφραγμα και να ψοφάγανε εκείνη την στιγμή.


  Ο Βίτσας λοιπόν λίγο μετά τη 01:00 τα ξημερώματα, ένιωσε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο Ναυτικό Νοσοκομείο. Στις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει υποστεί έμφραγμα, καθώς και ότι θα έπρεπε να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση.

  Συγκεκριμένα, του τοποθετήθηκε στεντ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι εκτιμήσεις των γιατρών αναφέρουν ότι ο κ. Βίτσας αναρρώνει πλέον κανονικά, αλλά αυτό είναι απλά "εκτιμήσεις" των γιατρών.

 Άπαν το Ελληνικό Έθνος και οι Έλληνες πολίτες της Ελληνικής επικράτειας, εύχονται ολόψυχα να ψοφήσουν σύντομα όλοι οι Έλληνες πολιτικοί. Την αρχή την έκανε ο μπάρμπα Μήτσος, άντε σειρά και οι υπόλοιποι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.