ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Αλλαγμένη η Εθνική ομάδα νίκησε την αντίστοιχη της Αιγύπτου με 1-0

Η Εθνική Ελλάδας παρατάχθηκε κόντρα στην Αίγυπτο αλλαγμένη κατά τα 10/11 σε σχέση με το φιλικό με την Ελβετία και έδειξε... μεγάλη διαφορά.


Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ήταν για... χειροκρότημα κόντρα στους “Φαραώ”, είχε μια πειστική και σταθερή εικόνα και νίκησε με 1-0 στη Ζυρίχη. Μπακάκης, Χριστοδουλόπουλος και Καρέλης -ο σκόρερ- οι καλύτεροι της Γαλανόλευκης. Έπιασε τον Στράτο Αποστολάκη στις 96 συμμετοχές ο Βασίλης Τοροσίδης.

Η Εθνική Ελλάδας έδειξε πως έχει ένα… αρκετά καλό υλικό για να πάει μπροστά! Κόντρα στην Αίγυπτο, που προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στο Μουντιάλ 2018, η Γαλανόλευκη έβγαλε διάθεση και έδειξε πως είναι ικανή όχι απλά να μην μας.. πονάει τα μάτια, αλλά και να μας κάνει να τη χειροκροτήσουμε!

Ο Μίκαελ Σκίμπε παρέταξε μια ομάδα με παίκτες που δεν είχαν αγωνιστεί άλλη φορά μαζί σε επίσημο ματς. Οι διεθνείς εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία που τους δόθηκε αι έφτασαν στη φιλική νίκη με 1-0 επί της Αιγύπτου, με το γκολ του Καρέλη. Το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο, αλλά η γαλανόλευκη έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες.



pronews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.