ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Απάντηση Μπαχτσελί σε Τσίπρα: «Ο βυθός του Αιγαίου είναι γεμάτος με τους παππούδες σας»

 Μία ακόμα άθλια και τρισάθλια πράξη απο την Τουρκία στα πλαίσια των "ψυχολογικών επιχειρήσεων" που διεξαγάγει η γείτονος εναντίον της Ελλάδας.

 Μιλώντας σε συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής του ομάδας, ο ηγέτης του τουρκικού εθνικιστικού κινήματος των «Γκρίζων Λύκων», Ντεβλέτ Μπαχτσελί και σύμμαχος στην κυβέρνηση του Ταγίπ Ερντογάν, αναφέρθηκε με τον πιο χυδαίο και ξεδιάντροπο τρόπο εναντίον των Ελλήνων και των προγόνων τους.

 «Ο βυθός της θάλασσας του Αιγαίου είναι γεμάτος από τους παππούδες τους», είπε ο Μπαχτσελί και δίκιο έχει διότι όπως σήμερα έτσι και τότε η Ελλάδα είχε κυβέρνηση ανίκανων κατσαπλιάδων. Μπορεί να είναι χυδαίο και ξεδιάντροπο αυτό που είπε αλλά είναι η πραγματικότητα. Οι ίδιοι ανίκανοι πολιτικοί και στρατιωτικοί που είναι τώρα ήταν και τότε.

 Ο ηγέτης των «Γκρίζων Λύκων» επιτέθηκε με σφοδρότητα και κατά του Έλληνα κατσαπλιά πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα. Αναφερόμενος στις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα από την πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής, είπε χαρακτηριστικά: «Αυτό το άτομο στις Βρυξέλλες, χωρίς να κοκκινήσει είπε ότι η Τουρκία επιδιώκει θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο και αν το κάνει αυτό θα είναι σα να πυροβολεί τα πόδια της».

 Δεν ξέρω τι είπε και τι λέει στην Τουρκία, πάντως στους Έλληνες έλεγε θα καταργήσει τα μνημόνια, θα διέγραφε το χρέος, δεν θα έβαζε άλλους φόρους, "κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη" και κάτι τέτοιες μαλακίες.

 Καταλαβαίνει λοιπόν κανείς, ότι οι Τούρκοι δεν ενδιαφέρονται να ενταχθούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση πόσο μάλλον στην Ευρωζώνη. Τα "πακέτα" - και καλά - για το προσφυγικό να παίρνει ο Ερντογάν και στα παλιά του τα παπούτσια η Ευρώπη. Που ακούστηκε εθνικιστής να θέλει ενώσεις με άλλα κράτη και να χάσει την ανεξαρτησία του? Αυτές οι μαλακίες μόνο στην Ελλάδα γίνονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.