ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Η Άγκυρα κατασκευάζει στοιχεία για να κρατήσει όμηρους τους 2 Έλληνες στρατιωτικούς

 Ένα στρατιωτικό σχεδιάγραμμα βρήκαν στη μνήμη του κινητού τηλεφώνου των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Αδριανούπολη οι τουρκικές αρχές, όπως δημοσιεύει η ιστοσελίδα της εφημερίδας Hurriyet.


 Προφανώς πρόκειται για ένα ακόμα φανταστικό κατασκεύασμα των Τούρκων δημοσιοκάφρων (δεν έχει μόνο η Ελλάδα δημοσιογράφους του κώλου), προκειμένου να περάσει η Τουρκική κυβερνητική προπαγάνδα στον Τουρκικό λαό, αφού η ιστοσελίδα δεν δίνει παραπάνω στοιχεία για το τι ακριβώς βρέθηκε αλλά μάλλον δεν χρειάστηκε... Ο Τουρκικός λαός αρκείτε σε αυτά που του "σερβίρουν" να δεί. Πετάει ο γάιδαρος? Πετάει!

 Να θυμίσουμε οτι και την κρίση των Ιμίων, Τούρκοι δημοσιοκάφροι την ξεκίνησαν κατ'όπιν εντολής βέβαια της κυβέρνησης Τσιλέρ.

 Πως το'παθε πάντως και το Ελληνικό Υπουργείο Εθνικής Αμύνης διέψευσε αυτήν την πληροφορία και ανέφερε ότι «αναμένουμε επίσημη ανακοίνωση των τουρκικών αρχών καθώς δεν εμπιστευόμαστε δημοσίευμα του απολύτως ελεγχόμενου πρακτορείου ειδήσεων Anadolu, το οποίο μετέδωσε και το δημοσίευμα».

 Αίσθηση κάνει πάντως το γεγονός ότι εν έτη 2018 με την τεχνολογία να έχει φτάσει στον Θεό, τους Τούρκους τους πήρε σχεδόν ένα για να "ανακαλύψουν" σχεδιαγράμματα στα κινητά τηλέφωνα των Ελλήνων στρατιωτικών... Απο εκεί και μόνο καταλαβαίνει κανείς ότι το δημοσίευμα της ιστοσελίδας της εφημερίδας Hurriyet είναι "μούφα".

 Προφανώς η Τουρκικές Μυστικές Υπηρεσίες (ΜΙΤ), προσπαθούν να κατηγορηθούν οι αιχμάλωτοι Έλληνες στρατιωτικοί ως "κατάσκοποι" και άλλες τέτοιες σαχλαμάρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.