ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

"Καταδίκη" της Τουρκίας απο την ΕΕ...

 Και ναι κυρίες κύριοι είναι ΓΕΓΟΝΟΣ!!! Η πρωθυπουργάρα μας Αλέξης Τσίπρας πέτυχε το ακατόρθωτο! Έκανε το "όνειρο" του πραγματικότητα! Πέτυχε την καταδίκη της Τουρκίας απο την Ε.Ε,  για τις παράνομες ενέργειές της εις βάρος Ελλάδας και Κύπρου και για την αιχμαλωσία των δύο Ελλήνων στρατιωτικών...

 Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο σε ανακοίνωση του επισημαίνει ότι «καταδικάζει σθεναρά τη συνέχιση των παράνομων ενεργειών της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο και στο Αιγαίο και υπογραμμίζει την απόλυτη αλληλεγγύη του προς την Κύπρο και την Ελλάδα.Yπενθυμίζεται η υποχρέωση της Τουρκίας να σέβεται το διεθνές δίκαιο και τις σχέσεις καλής γειτονίας, καθώς και να εξομαλύνει τις σχέσεις της με τις χώρες μέλη της ΕΕ, συμπεριλαμβανομένης της Κυπριακής Δημοκρατίας».

 Αυτό πρακτικά σημαίνει δύο χτυπήματα στην πλάτη του Τσίπρα και δύο ευχόλογα απο τους 28 ηγέτες της ΕΕ, για να έχει και κάτι στις βαλίτσες του να φέρει απο τις Βρυξέλλες, δηλαδή ένα παπάρι. Επί του πρακτέου τίποτα. Ούτε κυρώσεις, ούτε εμπάργκο, ούτε τίποτα. Και λογικό είναι αφού η Τουρκία χαρακτηρίζεται απο πολλούς ηγέτες της ΕΕ ως "αναγκαίος εταίρος".

  Ξέρετε τώρα ε? Μετά την ανακοίνωση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ο Ερντογάν δεν μπορεί να κοιμηθεί τα βράδυα και τον έχει πιάσει μια φαγούρα στο αριστερό του κωλομέρι. Δεκάρα δεν δίνει για το λέει για αυτόν η Ευρώπη. Δεν χαμπαριάζει απο τέτοια. Τα κονδύλια να παίρνει απο την Ευρώπη και όλα τ' άλλα είναι για διεθνή κατανάλωση.

 Την Τουρκία την χτυπάς μόνο στρατιωτικά ή οικονομικά (οικονομικά χτύπησαν οι Ευρωπαίοι την Ελλάδα και αναμένεται και στρατιωτικά μέσω της Τουρκίας...). Λεκτικά δεν κάνεις τίποτα. Τα περι "ανθρωπίνων δικαιωμάτων" και "διεθνή δίκαια" και άλλες τέτοιες μπουρδολογίες , ήταν και είναι κενό γράμμα για όλες τις Τουρκικές κυβερνήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.