σλ

τεστ

ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Σάββατο, 31 Μαρτίου 2018

Φρίκη στη Ρόδο – Βίαζε 8χρονο ενώ τον έβαζε να βλέπει βίντεο με σεξουαλικό περιεχόμενο

Φρίκη προκαλεί η νέα υπόθεση παιδεραστίας στη Ρόδο, στην οποία φέρεται να πρωταγωνιστεί ένας 35χρονος αλλοδαπός. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η μητέρα τριών παιδιών στις Αρχές, ο 35χρονος φέρεται να ασελγούσε στον 8χρονο γιο της.

Η ανύπαντρη αλλοδαπή μητέρα ενημερώθηκε τυχαία από το 10χρονο παιδί της, ότι ο κατά δύο χρόνια μικρότερος αδελφός του, συχνάζει στο σπίτι του 35χρονου αλλοδαπού, γείτονά τους και ότι ο τελευταίος του δίνει χρήματα.


Η μητέρα θορυβημένη αφού μέχρι τότε δεν ήταν υποψιασμένη, μίλησε με το 8χρονο παιδί της και πληροφορήθηκε ότι ο 35χρονος τον Ιούνιο του 2017, τον οδήγησε στην οικία του και εκεί αφού έβαλε στην τηλεόραση του βίντεο με σεξουαλικό περιεχόμενο τον εξανάγκασε σε ασελγείς πράξεις, προσφέροντάς του ως αμοιβή 5 ευρώ. Αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας της Ρόδου «Δημοκρατική», επαναλήφθηκε κι άλλες φορές.

Η μητέρα, ενημέρωσε οικεία της πρόσωπα και την Αστυνομία την 27η Μαρτίου 2018 κι έκτοτε ξεκίνησαν έρευνες από την Αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...