ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Θα γίνει μακελειό...

 Πυροβόλησε λέει ο Στέφανος Χίος στον αέρα εναντίον ενός δικαστικού επιμελητή με νεροπίστολο... Καλά αφού στον αέρα πυροβόλησε, πως πυροβόλησε εναντίον του? Έκανε καμπύλη τροχια η σφαίρα και του "χάιδεψε" το αφτί?


 Προφανώς δεν πρόκειται για δικαστικό επιμελητή αλλα για αλβανό τρομοκράτη του UCK, σαν αυτούς που αιματοκύλισαν το Κόσσοβο, αφού στα χέρια του κρατούσε ένα κωλόχαρτο-εξώδικο απο κάποια Αλβανίδα υπουργό εξωτερικών ονόματι Μιμή Τσιμπουκλού Κοντέλι. 

 Τώρα πως γίνεται ο κάθε Αλβανός απο την Αλβανία ή οποιαδήποτε χώρα, να ζητά εξώδικα εναντίον πολιτών άλλης χώρας, μόνο ο κατσαπλιάς Τόσκας το ξέρει που κουβάλησε την μισή (Ελληνική κατα τ άλλα...) αστυνομία στα γραφεία της εφημερίδας "Μακελειό".

 Με τέτοιους ανθρώπους συνεργάζεται η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΝΕΛ. Με Αλβανούς ανθέλληνες, με Τούρκους σουλτάνους και μαζί τους όλο το "πολιτικό σύστημα".

 Το ποιό δυσάρεστο ήταν ότι σχεδόν όλα τα διαδυκτιακά μέσα ενημέρωσης προσπάθησαν να επιβάλουν την προπαγάνδα της κυβέρνησης. Το ποιό δυσάρεστο για την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων είναι ότι κανείς δεν τα πιστεύει.

 Ακολουθεί η ανακοίνωση της "ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΠΕ":

Η «ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΠΕ» θεωρεί ότι το χθεσινό επεισόδιο εντάσσεται στα πλαίσια προβοκατόρικου και ύπουλου σχεδίου για την ηθική και νομική στοχοποίηση της μεγάλης πατριωτικής μας εφημερίδας.

Είναι προφανές ότι η κυκλοφοριακή άνοδος της εφημερίδας μας, ενοχλεί το σύστημα και τους εκπροσώπους του.

Να σημειώσουμε ότι σήμερα Μ.Πέμπτη είχαμε και την παρέμβαση του κ. Ηλία Ζαγοραίου, προϊσταμένου της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος ζήτησε την διενέργεια  κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για το περιστατικό. Στην εισαγγελία αναφορά έκανε και ο δικαστικός επιμελητής, πέραν της ένορκης καταθέσεως που έδωσε χθες στις επιληφθείσες αστυνομικές αρχές.

Αναμένουμε από τον προϊστάμενο της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, κ. Ζαγοραίο, να προχωρήσει ΑΜΕΣΑ και σε συμπληρωματική παραγγελία προκειμένου να διερευνηθεί το σύννομο των ενεργειών του δικαστικού επιμελητή. Διαφορετικά θα έχουμε για μια ακόμη φορά μεροληπτική στάση εις βάρος του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου και της εκδοτικής μας εταιρίας, λόγω… του αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερώνυμου Β!

Η «ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΠΕ» δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση ότι θα προασπιστεί τα νόμιμα συμφέροντά της, προσφεύγοντας άμεσα στη δικαιοσύνη εναντίον όσων τα θίγουν και τα καταπατούν.


 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.