ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ: Στο δικαστήριο μεταφέρονται οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί

 Στο δικαστήριο μεταφέρονται αυτή την στιγμή οι δύο Έλληνες στρατιωτική, ανθυπολοχαγός Άγγελος Μητρετώδης και ο Λοχίας ΕΠΟΠ Δημήτρης Κούκλατζης για να τους ανακοινωθεί αν θα τους απαγγελθούν πρόσθετες κατηγορίες , για κατασκοπεία αν θα συνεχιστεί η κράτησή τους ή αν θα μείνουν ελεύθεροι, ή αν θα μείνουν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

 Έχει ενδιαφέρον να αναφέρουμε ότι ο Αμερικανός πρεσβευτής Τ.Πάιατ εξέφρασε πριν από λίγο την στήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών στην υπόθεση απο την αεροπορική βάση της Ανδραβίδας όπου βρίσκεται για την πολυεθνική άσκηση «Ηνίοχος»«Οι ΗΠΑ έχουν επικεντρωθεί στην υπόθεση των 2 Ελλήνων στρατιωτικών» είπε στους παρευρισκόμενους αν και αυτό μένει να φανεί εκ του αποτελέσματος.

 Είπε μάλιστα ότι οι ΗΠΑ υποστηρίζουν τις ελληνικές ενέργειες και θεωρούν σημαντικό το γεγονός ότι έχουν διατηρηθεί ανοιχτοί οι δίαυλοι της επικοινωνίας με την Τουρκία (παρά τις απίστευτες επιθετικές ενέργειές της).


pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.