ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Σύντομο δελτίο επικαιρότητας την 20/3/2018

- "Έγραψε" πάλι ο Κούλης..!! Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζήτησε απο τον Εμίρη του Κατάρ, την παρέμβαση του για την άμεση απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που βρίσκονται αιχμάλωτοι στις τουρκικές φυλακές στην Ανδριανούπολη. Καλά που δεν πήγε και στο Θιβέτ να ζητήσει απο τον Δαλάι Λάμα να προσευχηθεί στον Βούδα για την επιστροφή των στρατιωτικών στην Ελλάδα, οι οποίοι διανύουν την εικοστή μέρα στις τουρκικές φυλακές.


 Ο εμίρης Κούλη μου, αν κάτι δεν βγάζει πετρέλαιο δεν κουνάει ούτε τα βλέφαρα του. Πως σου ήρθε εσένα τώρα να ζητήσεις κάτι τέτοιο απο έναν εμίρη, μόνο εσύ και το "επιστημονικό" πολιτικό προσωπικό της Νέας Δημοκρατίας το ξέρετε.

- "Μούφα" ήταν τελικά η είδηση, ότι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί θα παραστούσαν σήμερα στο τουρκικό δικαστήριο. Ο Έλληνας πρέσβης διέψευσε κατηγορηματικά την είδηση αυτή, αφου έχει ήδη οριστεί τακτική δικάσιμο για της 30 Μαρτίου.

- Εντυπωσιάστηκαν λένε οι "Αγγλοσάξωνες" των Ηνωμένων Πολιτειών από την απόδοση του τουρκικού Στρατού στην Αφρίν εναντίων των Κούρδων. Όταν ένας πάνοπλος στρατός με σύγχρονα οπλικά συστήματα, πολεμάει εναντίον ξυπόλητων και άοπλων υπερασπιστών, λογικό είναι να εντυπωσιάζονται οι "γιάνκηδες".

 Όπως τόσα χρόνια έτσι και τώρα, ο Κουρδικός λαός προδόθηκε από τους αποικιοκράτες της Δύσης που την εγκατέλειψαν και έκαναν τα στραβά μάτια στην βρώμικη τουρκική επιχείρηση.

Η Γερμανία κάλυπτε το μακελειό της τουρκικής εισβολής και με γερμανικά, κατά βάση, άρματα διεξήγαγε ο Ερντογάν την επιχείρηση, ενώ οι ΗΠΑ, σύμμαχος – υποτίθεται – των Κούρδων, τους πούλησαν στεγνά και τους άφησαν μετέωρους στην τουρκική θηριωδία.


- Ηχηρή απάντηση "αλα ΠΑΣΟΚ" είχαμε απο το πολιτικό γραφείο του (Τ)ΣΥΡΙΖΑ προς τις παμμακεδονικές οργανώσεις, αναφορικά με τα εξώδικα που έστειλαν σε βουλευτές του λατρεμένου μας κυνοβουλίου. Η κλασική μπανάλ ανακοίνωση της Κουμουνδούρου έλεγε ότι «η δημοκρατία ούτε απειλείται, ούτε εκφοβίζεται»... αυτά δηλαδή που λένε όλα τα κόμματα όταν παθαίνουν "ψυχική οδύνη" οι βολευτές. Για να εκφοβίσεις την δημοκρατία, πρέπει να υπάρχει δημοκρατία σε μια χώρα και όχι μια επίφαση της δημοκρατίας όπως αυτή που υπάρχει στο Ελλαδιστάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.