σλ

τεστ

ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018

Ρωσία: «Αποτρέψαμε τρεις επιθέσεις με χημικά στη Συρία»

 Ο Ρώσος υπουργός δεν απέκλεισε ωστόσο το ενδεχόμενο, οι αντάρτες να κάνουν χρήση χημικών όπλων ώστε στη συνέχεια να κατηγορήσουν ως υπαίτιους για τη χρήση τους τα συριακά κυβερνητικά στρατεύματα.
 
 Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας συνεχίζει να εργάζεται για τη σταθεροποίηση της κατάστασης στη Συρία, δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου, αποκαλύπτοντας ότι την τελευταία εβδομάδα ο ρωσικός στρατός απέτρεψε τρεις επιθέσεις με χημικά όπλα.

 «Εξακολουθούμε να παρακολουθούμε τις ενέργειες των ΗΠΑ και των χωρών της συμμαχίας», τόνισε ο Σόιγκου, προσθέτοντας ότι παρατηρείται δραστηριοποίηση των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων γύρω από την Συρία.

 Παράλληλα, ο Ρώσος υπουργός Άμυνας, εξέφρασε την προσδοκία ότι μέσα στη διαμορφούμενη κατάσταση οι δυτικοί εταίροι, κατά τη λήψη των αποφάσεων τους, θα ακολουθούν την κοινή λογική και θα σταματήσουν να παίζουν με τους τρομοκράτες, ενώ τους κάλεσε επίσης να υποστηρίξουν τις ρωσικές πρωτοβουλίες στη Συρία.

 Επισήμανε επίσης ότι η Μόσχα θα συνεχίσει να πράττει οτιδήποτε είναι αναγκαίο για να εξομαλυνθεί η κατάσταση στην περιοχή ενώ απηύθυνε έκκληση προς όλες τις ενδιαφερόμενες πλευρές να συμμετάσχουν σ’ έναν εποικοδομητικό διάλογο και σε κοινές προσπάθειες με στόχο τον τερματισμό της βίας.


newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...