ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Κατσίκης: Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.............

 Κατσίκης όνομα και πράγμα αυτό το κατσίκη. Τέτοια αιγοπρόβατα μας κυβερνούν. Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί μας λένε οτι ο βυθός του Αιγαίου είναι γεμάτος πτώματα των παππούδων μας... Να γιατί! Διότι έχουμε δώσει το "χάρισμα" της προβολής στον κάθε κατσαπλιά να λέει ότι του κατέβει δημόσια.


 O βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. λοιπόν, Κώστας Κατσίκης, με το μυαλό κατσίκας που διαθέτει (άλλο τόσο θα είχαν και οι ψηφοφόροι του), έκανε λόγο για ανταλλαγή των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Αδριανούπολη, με τους οκτώ Τούρκους που κατέφυγαν στην Ελλάδα μετά το αποτυχημένο στρατιωτικό πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 2016 στη γείτονα χώρα.

 Τι δώρο-έκπληξη ήταν αυτό για τα τα τουρκικά ΜΜΕ, δεν φαντάζεται...

 Πρώτη και καλύτερη η εφημερίδα «Hurriyet» στη διαδικτυακή της έκδοση, αφιερώνει εκτενές άρθρο με τίτλο «Πρόταση για ανταλλαγή των Ελλήνων με τους Τούρκους στρατιωτικούς». Να την πάτε και στο σπίτι (ή στο μαντρί καλύτερα) στο κατσίκη να το διαβάσει.

 Αντί αυτού θα πρότεινα να ανταλλάξουμε τα δύο παλικάρια, με τα τριακόσια αρχίδια της βουλής συν bonus και έναν αλκοολικό πρόεδρο της Δημοκρατίας, τους οποίους πληρώνουν αδρά οι Έλληνες πολίτες, προκειμένου να ακούνε τέτοιες παπαριές τύπου Κατσίκη. Αλλά αυτούς ούτε ο Ερντογάν δεν θα τους θέλει... και λογικό είναι διότι θα σκεφτεί "μαλάκας είμαι να τους ταϊζω εγώ? Άσε να τους ταϊζουν οι γιδάν". Έχει εξελιχθεί και ο Ελληνικός λαός μην νομίζεις... Απο Γιουνάν (άπιστος) έγινε Γιδάν (ευκολόπιστος δηλαδή μαλάκας). Μόνο ο Πάγκαλος και ο Βενιζέλος θα χρειαστούν το μισό ΑΕΠ της Τουρκίας.

 Ακόμα,στο κείμενο του δημοσιεύματος της «Hurriyet», φιλοξενούνται οι δηλώσεις του Έλληνα βουλευτή, αλλά και η αντίδραση του Δημήτρη Καμμένου, ο οποίος κάλεσε τον κ. Κατσίκη να ζητήσει συγγνώμη από τις οικογένειες των δύο Ελλήνων που βρίσκονται στις φυλακές της Αδριανούπολης.

 Ο κ. Κατσίκης θα πρέπει να πάει σε κάθε ελληνική οικογένεια ξεχωριστά σε όλη την Ελληνική επικράτεια και να ζητήσει συγνώμη, καθώς και να αυτομαστιγωθεί σε δημόσια θέα, να πει το "πιστεύω" 40 φορές, να παραιτηθεί και τέλος να πέσει στον Καιάδα με το κεφάλι για να είμαστε σίγουροι οτι θα το σπάσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.