ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Σάββατο 4 Αυγούστου 2018

Παραιτήθηκε οριστικά ο αναπληρωτής υπουργός εσωτερικών Ν.Τόσκας

 Παραιτήθηκε οριστικά λοιπόν ο αναπληρωτής υπουργός εσωτερικών Νίκος Τόσκας, αρμόδιος για θέματα προστασίας του πολίτη, ύστερα απο 11 μέρες καθώς το Μαξίμου αναφέρει πως έχει παρέλθει η  "κατάσταση έκτακτης ανάγκης" που κυρηχθεί η χώρα, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι η Ελλάδα είναι διαρκώς σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης απο το 2010 και μετά. Απλά το Μαξίμου έπρεπε να βρεί έναν "πρόθυμο-ηλίθιο", προκειμένου να κατευνάσει κάπως την οργή του κόσμου.


 Η συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εκλογές θα είναι ολέθρια και ο Τσίπρας προσπαθεί μέσα σε κλίμα πανικού και ομίχλης να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Χαρακτηριστικό είναι το σκίτσο του Αρκά όπου γράφει ότι «όταν το αερόστατο τρυπήσει όσους να πετάξεις στο κενό η συντριβή είναι αναπόφευκτη», αναφερόμενος στην απόφαση Τσίπρα να κάνει αποδεκτή την παραίτηση Τόσκα.

Την αρμοδιότητα για θέματα προστασίας του πολίτη που είχε ο κ. Τόσκας, ανατέθηκε στον άλλον κομουνιστοσυμμορίτη και στενό συνεργάτη και φίλο του Τσίπρα, κύριο κύριο Πάνο Σκουρλέτη.

Ο κύριος Τόσκας είχε μια λαμπρή καριέρα στον Στρατό. Τα σκάτωσε όταν ασχολήθηκε με την πολιτική και λογικό ήταν αφού εντάχθηκε στο ΠΑΣΟΚ το 2008, τότε δηλαδή που άρχισαν να διαφαίνονται "μαύρα σύννεφα" στην "κεντροαριστερή" παράταξη.

 Για κάποιον ανεξήγητο λόγο τον Οκτώβριο του 2009, ήταν διευθυντής του πολιτικού γραφείου του τότε μειοδότη και ανθέλληνα αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας επί κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, Πάνου Μπεγλίτη (πού είχε αναφωνήσει μέσα στην βουλή, ότι η ΕΛΔΥΚ ήταν στρατός κατοχής στην Κύπρο), μέχρι τον Ιούνιο του 2011 όπου παραιτήθηκε.

 Προφανώς έπρεπε να είχε παραιτηθεί ολόκληρη η κυβέρνηση αλλά γιατί να χάσουνε την "μάσα"? 10.000 ευρώ τον μήνα δεν είναι και λίγα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.